Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Polícia hľadá nezvestného 37-ročného muža: Jozef Sukovský pochádza z Fintíc

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra

LEVOČA – Polícia prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 37-ročnom Jozefovi Sukovskom z Fintíc v okrese Prešov, aktuálne klientovi zariadenia Domova na polceste v Levoči. O výzve informovala hovorkyňa prešovského krajského policajného riaditeľstva Jana Ligdayová s tým, že muž môže byť dezorientovaný.

Sukovský je nezvestný od stredy 1. júla, keď bol v ranných hodinách v zariadení Domova na polceste, ktorého klientom je už päť rokov, videný naposledy. Odvtedy sa do zariadenia nevrátil ani o sebe nepodal žiadnu správu. "Menovaný pravidelne užíva lieky, bez ktorých je problematický a dezorientovaný. Taktiež trpí epileptickými záchvatmi," doplnila Ligdayová.

Polícia prosí verejnosť o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR - KR PZ v Prešove)

Nezvestný je vysoký 178 centimetrov, má štíhlu postavu, tmavé krátke kučeravé vlasy s vysokými kútmi na čele a zelené oči. Pravú ruku má v zápästí ohnutú po úraze. Naposledy ho videli v modrých rifliach a červenej bunde s pásikmi na rukávoch. Svoje osobné doklady by mal mať so sebou. Verejnosť môže akékoľvek poznatky o hľadanom oznámiť na linke 158, telefónnom čísle 0961803371 alebo prostredníctvom správy na stránke polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: MužPátranieNezvestnýPolícia Prešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu