Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia prosí o pomoc: FOTO Pátranie po nezvestnom Ervinovi Hunkovi (54) z Partizánskeho

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PARTIZÁNSKE - Policajti opätovne žiadajú o pomoc občanov pri pátraní po nezvestnom 54-ročnom Ervinovi Hunkovi z Partizánskeho. Ervin Hunka je nezvestný od 12. júla 2018, keď odišiel od sestry z Veľkých Bielic. Od tej doby nedal o sebe nikomu vedieť a domov sa nevrátil. Informoval o tom trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Partizánčan je vysoký približne 170 centimetrov, štíhlej postavy. Má čierne, prešedivené vlnité vlasy a hnedo-zelené oči. "Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného môžu ľudia oznámiť na najbližšom policajnom útvare alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Informácie o nezvestnom môžu podať aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy," vyzval Kudlička.

Polícia pátra po nezvestnom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ v Trenčíne)

Polícia hľadá aj 52-ročného Valentoviča z Kremnice

Polícia Bratislavského kraja pátra po 52-ročnom Jánovi Valentovičovi z Kremnice, ktorý je obvinený z trestného činu zanedbania povinnej výživy. Informuje o tom na sociálnej sieti. Akékoľvek informácie o hľadanom môžu ľudia nahlásiť na telefónnom čísle 158 alebo priamo na sociálnej sieti polície.

Viac o téme: PátraniePolícia Ervin HunkaJán Valentovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu