Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Polícia žiada o pomoc pri pátraní: Jedného z mužov mali vziať do väzby

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Trnavská polícia pátra po 41-ročnom Ľubomírovi Vavrušovi, na ktorého vydal Okresný súd Trnava príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Hľadaný sa v mieste trvalého bydliska nezdržiava a vyhýba sa nástupu do výkonu trestu.

Ľubomír Vavruš je 170 centimetrov vysoký, strednej postavy, má zelenomodré oči a nakrátko ostrihané vlasy čiernej farby. „Ak ste hľadaného muža spoznali a poznáte miesto jeho súčasného pobytu, akékoľvek informácie môžete zavolať na policajnú linku 158, alebo nás kontaktovať cez súkromnú správu cez FB Polícia Slovenskej republiky," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Je obvinený zo zanedbania povinnej výživy

Polícia v Rimavskej Sobote žiada o pomoc pri pátraní po 46-ročnom Róbertovi Lakatosovi z Kolárova. Hľadaný muž je obvinený z prečinu zanedbania povinnej výživy. Muž sa v mieste svojho trvalého bydliska nezdržiava a nie je známa ani adresa jeho súčasného pobytu, na ktorej by si mohol preberať poštové zásielky. Róbert Lakatos je strednej postavy, vysoký 166 až 170 centimetrov, má čierne vlasy a hnedé oči. „Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja," uzavrela banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

FOTO Polícia žiada o
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ Banská Bystrca)

Svedkovia bitky v piešťanskej pizzerii

Polícia hľadá svedkov incidentu v Piešťanoch, pri ktorom boli napadnutí dvaja Ukrajinci a boli im spôsobené vážne zranenia. Bitka sa stala 7. augusta v pizzerii na Námestí Juraja Murgaša v nočných hodinách. Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej polícia v tejto súvislosti obvinila dvoch mužov albánskej národnosti vo veku 46 a 50 rokov, pričom obaja sú väzobne stíhaní.

"V záujme objasnenia vyšetrovaného skutku polícia žiada svedkov, ktorí incident na terase reštaurácie bezprostredne videli, aby sa prihlásili a prispeli svojimi svedectvami k objasneniu prípadu," uviedla.  Informácie môžu svedkovia poskytnúť na najbližšom útvare polície alebo zavolať na bezplatné číslo 158.

Viac o téme: TrestVäzbaPolícia PátraieĽubomír Vavruš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu