Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hollywoodske herecké megahviezdy na Slovensku: FOTO Súkromná návšteva a stretnutie s Lajčákom!

Michael Douglas s manželkou navštívili Bratislavu Zobraziť galériu (2)
Michael Douglas s manželkou navštívili Bratislavu (Zdroj: mzv.sk)

BRATISLAVA - Mierový veľvyslanec Organizácie Spojených národov (OSN) Michael Douglas navštívil v nedeľu spolu s manželkou Catherine Zeta-Jonesovou Bratislavu. Privítal ich šéf rezortu diplomacie Miroslav Lajčák (nominant Smeru-SD). Informoval o tom tlačový odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) SR.

VIDEO Ministri prezradili, kde budú dovolenkovať: Favoritom sú Tatry, Richter svojím výberom pobavil

Americký herec pricestoval na Slovensko na súkromnú návštevu. "Teším sa, že som mohol na pôde nášho rezortu nadviazať na náš minuloročný rozhovor v New Yorku," uviedol Lajčák po stretnutí, ktoré sa uskutočnilo v historických priestoroch Palugyayovho paláca. Rozprávali sa o aktuálnom dianí vo svete, odzbrojovaní, ochrane práv detí, ale aj o spoznávaní Slovenska.

Hollywoodske herecké megahviezdy na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mzv.sk)

Ako šéf rezortu diplomacie povedal, s filmovou dvojicou sa zoznámil v New Yorku počas svojho pôsobenia vo funkcii predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN. "Michael Douglas je veľmi aktívnym mierovým veľvyslancom OSN, jeho angažovanosť je veľmi prínosná a rozhovor s ním inšpiratívny. Catherine Zeta-Jonesová je zase aktívna v charitatívnych organizáciách, ktoré sa venujú ochrane práv detí vo svete. Veľmi oceňujem angažovanosť známej hereckej dvojice," uzavrel Lajčák.

Viac o téme: Návšteva HerecBratislavaMichael DouglasMiroslav Lajčák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu