Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodiči, obrňte sa trpezlivosťou: Zdržanie na bratislavských cestách, meškajú linky MHD

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Linky MHD v Bratislave meškajú v piatok dopoludnia od päť do 25 minút. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava na svojom webe.

Meškanie je rôzne, v závislosti od aktuálnej dopravnej situácie a priepustnosti jednotlivých komunikácií. Zelená vlna RTVS informuje, že na Prístavnom moste v smere do Petržalky sa zrazilo osobné auto s nákladným, blokovaný je stredný pruh. Vodiči musia v tomto úseku rátať so zdržaním. 

So zdržaním desať až 20 minút musia počítať vodiči na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy sa vodiči zdržia do desať minút, rovnaké zdržanie je podľa Stellacentra aj na D1 pred vjazdom do Bratislavy pred Prístavným mostom v smere od Senca, v Bratislave na Račianskej ulici v smere do mesta, ale aj v smere z Čiernej Vody a z Vajnôr.

Zdržanie do 15 minút je hlásené v Moste pri Bratislave v smere do Bratislavy a v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do hlavného mesta. Ešte dlhšie si vodiči postoja v kolónach v Bratislave na ulici Svornosti a na Popradskej a v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy. Tu je hlásené zdržanie do 20 minút.

Viac o téme: ZdržanieKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu