Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dopravný kolaps v Bratislave: Vodiči strácajú nervy, desiatky minút v kolónach po celom meste

Kolóny sa tvoria po celej Bratislave. (ilustračná foto) Zobraziť galériu (2)
Kolóny sa tvoria po celej Bratislave. (ilustračná foto) (Zdroj: Twitter/Zelená vlna)

BRATISLAVA - Vodiči v Bratislave hlásia aktuálne viacero dopravných nehôd. Práve tie sa mali podpísať pod zdržania, ktoré sa v popoludňajších hodinách vyšplhali aj na niekoľko desiatok minút. Na niektorých miestach si šoféri počkali aj vyše hodiny.

Zelená vlna RTVS informoval, že na diaľnici D1 od Mosta Lafranconi smerom do Senca sa šoféri zdržali asi hodinu a pol. Na Einsteinovej smerom na Prístavný most si postáli zhruba 40 minút.

Nehoda bola hlásená v Bratislave na D1 za výjazdom Gagarinova smerom na Zlaté piesky. Zrazilo sa tu nákladné auto s osobným. Nehoda bola aj na diaľnici D2 za Mostom Lafranconi smerom na Prístavný most, kde sa zrazili dve autá. Zdržanie okolo 15 minút bolo na Dolnozemskej ceste smerom do centra či na Vinohradníckej.

Aj krátko pred 19. hodinou nie je situácia ružová. Na Einsteinovej smerom na Prístavný most stále hlásia polhodinové zdržanie. Na D1 za výjazdom Gagarinova je po nehode aj naďalej blokovaný jeden jazdný pruh. Haváriu hlásia aj na frekventovanej križovatke Račianska - Pionierska v smere von z mesta. 

Viac o téme: DopravaKolapsKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu