Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Veľký nočný požiar v Petržalke: Zasahovalo 35 hasičov, škody sú obrovské

Bratislavskí hasiči v noci zasahovali pri veľkom požiari autoservisu. Zobraziť galériu (3)
Bratislavskí hasiči v noci zasahovali pri veľkom požiari autoservisu. (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči v noci zasahovali pri veľkom požiari autoservisu na Kaukazskej ulici v Petržalke. Vypukol pred polnocou a rozšíril sa aj na vedľa stojacu budovu. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová.

"Nočný požiar v Petržalke sa hasičom podarilo dostať pod kontrolu pred treťou hodinou ráno, momentálne ho stále likvidujú. Na mieste je stále niekoľko desiatok hasičov, ktorí dohášajú a zalievajú skryté ohniská," uviedla Farkasová. Škoda vzniknutá požiarom bola podľa nej odhadnutá na minimálne 600.000 eur.

FOTO Veľký nočný požiar
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Pri udalosti zasahovalo 35 hasičov zo všetkých bratislavských hasičských staníc, zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách a dobrovoľní hasiči z Ružinova, Petržalky a Rusoviec. Pri udalosti nedošlo k žiadnym zraneniam. Pretože predbežnú škodu odhadol majiteľ objektu na viac ako 200.000 eur, na miesto bola vyslaná expertízna skupina z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR.​

Viac o téme: AutoservisPožiarHasičiPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu