Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Smere idú "donaha": FOTO Po Vaľovej ukázal svoje sexi telo ďalší poslanec

Erik Tomáš sa pochválil vyšportovaným telom. Zobraziť galériu (5)
Erik Tomáš sa pochválil vyšportovaným telom. (Zdroj: FB/Erik Tomáš)

BRATISLAVA - Nedávno sa pikantnými fotkami z dovolenky pochválila poslankyňa strany SMER - SD Jana Vaľová. Jej telo a bujné vnady len v plavkách určite nenechali chladným žiadneho muža. O tom, že v strane nie je o vyšportované telá núdza, sa rozhodol voličov presvedčiť ďalší poslanec. Tentokrát je tu niečo pre nežnejšie pohlavie.

Rozhodne sa má čím pochváliť! Bývalý mediálny poradca poslanca Roberta Fica a poslanec strany SMER-SD, Erik Tomáš, si povedal, že nie je horší ako jeho kolegyňa Jana Vaľová. Svoje vyšportované telo sa rozhodol ukázať aj on. 

Poslankyňa Smeru sa pochválila dovolenkovým telom: FOTO To je ale kus

Z dovolenky v Turecku, na ktorej bol so svojou rodinou, poslal Tomáš na sociálnej sieti svojim fanúšikom poriadne horúci záber. Opálené vyšportované telo s chĺpkami jemnými ako broskyňa určite nenechá chladnou žiadnu dámu. 

Erik Tomáš sa pochválil svojím vyšportovaným telom
Zobraziť galériu (5)
Erik Tomáš sa pochválil svojím vyšportovaným telom  (Zdroj: FB/Erik Tomáš)

"Čo som ja horší ako kolegynka Janka Vaľová? Po tom, čo som sa zaradil do galérie politikov variacich guláš, sa touto fotografiou zaraďujem aj do galérie politikov v plavkách. Priatelia aj takto odľahčene vás ešte raz zdravím z dovolenky v Turecku," pridal Erik Tomáš k fotografii aj výstižný komentár.

Svoje telo ukázali Vaľová aj Fico

Pikantnými zábermi z dovolenky sa pochválila aj poslankyňa Jana Vaľová. „Z Benátok do Humenného. Keď si dve kamošky vyjdú na pár dní načerpať inšpiráciu, vzniknú samé skvelé veci,“ napísala k fotografiam Vaľová. Na dovolenke sa rozhodla usporiadať charitatívnu módnu prehliadku, a preto sama zapózovala a zverejnila niekoľko pikantných záberov.

Jana Vaľová sa rozhodla
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Jana Vaľová)

Jana Vaľová sa rozhodla
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Jana Vaľová)

Aj bývalý premiér Robert Fico nedávno zdieľal na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej mal vyšportované telo. Pozornému oku ale neušlo, že ide o záber, ktorý je starý niekoľko rokov a poslanec Fico v súčasnosti nie je až v takej kondícii. Vzorom by mu mohol byť práve Erik Tomáš. 

V Smere idú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Robert Fico)

Otázkou teraz ostáva, kto bude v Smere ďalší a ukáže svoje vyšportované telo? 

Viac o téme: DovolenkaTureckoSMER-SDErik Tomáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu