Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Deň D pre bývalého šéfa Markízy: Rusko skončil v nemocnici, dnes sudca rozhodne o jeho osude

Pavol Rusko Zobraziť galériu (2)
Pavol Rusko (Zdroj: TASR/Pavel Neubauer)

BRATISLAVA - Krátko po desiatej hodine večer skončil Pavol Rusko v nemocnici. Po tom, ako sa prokuratúra rozhodla podať návrh na vzatie Ruska do väzby, sa začal sťažovať na zdravotné problémy.

Aktualizované o 9:15

Dnes popoludní sa rozhodne o ďalšom Ruskovom osude. Sudca bude rozhodovať, či bude stíhaný väzobne alebo na slobode. "Sudca pre prípravné konanie OS Bratislava II bude o návrhu na vzatie do väzby obvineného P. R. rozhodovať dnes 26. 10. 2017 o 16.00 hod. v budove súdu," informoval hovorca bratislavského krajského súdu Pavol Adamčiak. 

Včera poobede vchádzal zadným vchodom do budovy Prezídia policajného zboru špeciálny prokurátor Dušan Kováčik, ktorý dozoroval vyšetrovanie prípadu Gorila. V ňom figuroval aj Rusko. "Pracovný program špeciálneho prokurátora nezverejňujeme," reagovala Jana Tökölyová, hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry.

Deň D pre bývalého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Rusko skončil v nemocnici

Pavol Rusko sa krátko po rozhodnutí prokuratúry začal v cele policajného zaistenia sťažovať na zdravotné problémy. Informáciu priniesol Denník N. V sprievode policajtov absolvoval po desiatej hodine večer rôzne vyšetrenia. Exministra hospodárstva hospitalizovali v stredu večer na urgentnom príjme v nemocnic na Kramároch.


PRÁVE TERAZ Prokuratúra podala návrh na väzbu pre Pavla Ruska!


V nemocnici ho videlo viacero zamestnancov, ktorí potvrdili, že jeho stav nie je život ohrozujúci a previezli ho na vyšetrenie do nemocnice v Starom Meste na Mickiewiczovej ulici. Policajti previezli Ruska z nemocnice späť do cely policajného zaistenia pár minút po polnoci.

V stredu poobede (krátko po pol druhej) potvrdil Ruskov advokát Marek Para, že krajská prokuratúra v Bratislave podala návrh na väzbu Pavla Ruska. O jeho vzatí do väzby musí súd rozhodnúť do soboty.

 

Viac o téme: KauzaMarkízaPavol Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu