Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Rannej tragédie pri Kremnici: Michaela (†22) mala vodičák len pár mesiacov, osudová jazda

Tragická nehoda pri Kremnici Zobraziť galériu (3)
Tragická nehoda pri Kremnici (Zdroj: Foto: polícia)

KREMNICA - Vážna dopravná nehoda sa dnes ráno stala aj pri Kremnici. Michaela (†22) prešla s autom do protismeru, kde došlo k fatálnej zrážke. Mladá žena, žiaľ, zomrela.

Nešťastie sa stalo dnes ráno pred 9-tou hodinou na ceste neďaleko Kremnice. "22-ročná vodička viedla Nissan Micra v smere od Kremnice do Žiaru nad Hronom, pričom počas jazdy prešla z doposiaľ presne nezistených príčin do protismeru, kde došlo k bočno-čelnej zrážke s oproti idúcim  Volkswagenom Golf," opísala hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková. 

Na mieste do niekoľkých minút zasahovali privolaní záchranári. "Žena, žiaľ, utrpela zrananie nezlúčiteľné so životom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 

FOTO Rannej tragédie pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Miška bola držiteľkou vodičáku len od septembra uplynulého roka. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania boli prizvaní aj znalci z odboru cestnej dopravy, ako aj z odboru zdravotníctva. "Bližšie okolnosti dopravnej nehody, ako aj presná príčina jej vzniku sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uzavrela Kováčiková.


Prečítajte si aj:

Strašná tragédia pri Sabinove: Nehoda džípu s deviatimi študentmi, traja (†17,17,18) mŕtvi!


FOTO Rannej tragédie pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Od začiatku tohto roku eviduje polícia v Banskobystrickom kraji, vrátane dnešnej tragickej nehody už 15 dopravných nehôd s následkom smrti. Z toho v 4 prípadoch ide o usmrtenie vodiča s vodičskou praxou do dvoch rokov. "Odporúčame mladým, ešte neskúseným vodičom, aby svoje prvé desiatky až stovky kilometrov jazdili v sprievode starších a skúsených vodičov, resp. spolujazdcov. Aj napriek tomu, že získajú vodičské oprávnenie, počas prvých kilometrov strávených za volantom, treba byť skutočne veľmi obozretní a opatrní," vystríhala policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: NehodaTragédiaKremnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu