Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bitka v osade na východe: Ivan zaútočil v Rudňanoch na policajtov, nasledovala surová odplata

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: foto: tv joj)

RUDŇANY - O poriadny rozruch v osade v Rudňanoch na východe Slovenska sa postaral miestny obyvateľ Ivan. Zaútočil na policajnú hliadku, no to nebolo všetko. Po tom, čo ho muži zákona odviedli, nasledovala odplata.

Obyvatelia osady v okrese Spišská Nová Ves privolali policajné hliadky kvôli rušeniu nočného pokoja.  Muži zákona chceli zistiť totožnosť osoby, no agresor Ivan vrazil do policajta bránou, ďalšieho policajta kopol do nohy. Rudňančan skončil v putách, policajti ho predvidli na stanicu a obvinili z útoku na verejného činiteľa."Obvinený muž fyzicky napadol dvoch policajtov, pričom jeden z nich utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 7 dní. Policajti útočníka zaistili a predviedli na príslušné oddelenie, kde sa im vyhrážal usmrtením," opísal hovorca košických policajtov Alexander Szabó.


Prečítajte si aj:

VIDEO Brutálnej bitky v Žiari n. Hronom: Konflikt vyvolala hádka, v bare lietali facky a kopance


Ako informuje televízia Joj, o dve hodiny sa policajti na miesto vrátili opäť. Privolali ich kvôli trom dobitým mladíkom. Najväčšie rany utŕžil Jaroslav (22). Ako povedal jeho otec, išiel s kamarátmi po ulici a zaútočili na nich známi už zadržaného Ivana. "Vybehli na nich štyria alebo piati a začali ich biť. Má otras mozgu, zlomený nos, rozbitú hlavu a monokle,"  opísla otec dobitého Jaroslava.

Policajti začali trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví, nebezpečné vyhrážanie sa a výtržníctvo. Nateraz bližšie informácie neposkytujú.

 

Viac o téme: BitkaOsadaRudňany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu