Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nočná mora Slovenska! Nové VIDEO odoberania: Zúfalé dievčatko vytrhli mame priamo z náručia!

Zábery, ktoré trhajú srdce vari každému Zobraziť galériu (2)
Zábery, ktoré trhajú srdce vari každému

BRATISLAVA - Násilné odobratie dieťaťa úradníkmi nie je bohužiaľ na Slovensku zďaleka ojedinelý jav. Dokazuje to najnovšie video, na ktorom si pre dcérku prišiel tentokrát otec a trval na tom, aby odišla s ním. Tá však spustila hysterický plač a nechcela sa pustiť svojej mamy.

Po Marcovi tu máme ďalší šokujúci prípad násilného odobratia dieťaťa jednému z rodičov. Tentokrát ide o šesťročnú Liel, ktorej otec pochádza zo Švajčiarska. Na videu vidíme, ako si pre dcéru prišiel na Slovensko a ťahal ju preč spred materskej školy z náručia matky. Dievčatko sa veľmi bráni a je priam hysterické. Všetko sa pritom deje za asistencie polície. 

Škandalózny prípad odobratia chlapčeka vydesil celé Slovensko: Vyšetrovanie. Sociálka, tras sa!

"Ja chcem byť tu s mamou. Mami, musíť ísť s nimi do Švajčiarska? Ja sa bojím, ja sa bojím, mamička, mamička!, kričí malá Liel po tom, ako ju vytrhnú z rúk mamy a odovzdajú otcovi. "Toto si chcel, toto si chcel? Toto robíš vlastnému decku? Nehanbíš sa ty haj*el?!", kričí priateľ mladej ženy, smerujúc svoje slová na otca. 

Odobratie, Škôlka

Liel sa momentálne aj so svojou sestrou Ellen nachádza vo Švajčiarsku, s otcom žiť nechcú. Súd im s mamou dovolil byť v kontakte len cez Skype. Snáď sú teraz úrady spokojné, že dvom deťom vyrobili traumu na celý život. Podpredsedníčka NR SR Lucia Nicholsonová upozornila, že má k dispozícii podklady o ďalších prípadoch násilného odoberania detí úradníkmi. 

Nočná mora Slovenska! Nové
Zobraziť galériu (2)

 

 

Viac o téme: Násilné odoberanie dieťaťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu