Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krvavá dráma v bratislavskom Lamači: Marek (†23) skoncoval so svojím životom

Marek spáchal samovraždu Zobraziť galériu (2)
Marek spáchal samovraždu (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Neuveriteľne krutým spôsobom sa rozhodol odísť z tohto sveta 23-ročný Marek. V stredu podvečer si siahol na život v bratislavskej mestskej časti Lamač na Malokarpatskom námestí. Po prevoze do nemocnice, žiaľ, vydýchol naposledy.

Podľa naších informácií Marek si ublížil v pohostinstve pred očami prítomných. Vystrašení návštevníci razom privolali záchranárov. "Muža sme s otvorenou ranou krku previezli do bratislavskej nemocnice na Antolskej ulici," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Marek, žiaľ, stratil veľa krvi a v nemocnici zraneniam podľahol. "Vykonaným šetrením na mieste policajti zistili, že zranenia si mal muž spôsobiť sám, vlastným konaním, a to rozbitým pohárom, ako aj príborom," opísala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

Čo bolo príčinou mužovho šokujúceho konania, nie je známe. Ako sa nám podarilo zistiť, Marek žil podľa všetkého na ulici, bez domova. "V súvislosti s poškodením vecí, ktoré boli vo vlastníctve podniku, polícia začala konať, vec je v štádiu objasňovania priestupku proti majetku," uzavrela policajná hovorkyňa. 

Upozornenie. Obrázok nie je vhodný pe osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Krvavá dráma v bratislavskom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: SamovraždaMŕtvolaLamač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu