Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zásadné vyhlásenie SKOKu! posledný deň pred moratóriom: Toto nikto nečakal!

Juraj Miškov
Juraj Miškov (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pár hodín pred moratóriom prišla strana SKOK! so zásadným vyhlásením. Novinári s napätím očakávali správu politickej strany. Predseda strany Juraj Miškov sa verejne zaviazal, že ak uspeje vo voľbách, vytvorí viac ako 100 tisíc pracovných miest. Ak sa to SKOKu! nepodarí, natrvalo odídu všetci jej členovia z politiky. Miškov verí, že pracovné miesta vytvorí vďaka plánu Singapur.

Miškov zároveň potvrdil, že SKOK! z volieb neodstúpi v prospech žiadnej strany. "Máme 90 tisíc ľudí, ktorí nám veria. Veríme, že presvedčíme aj ďalších 40.000 voličov z milióna nepresvedčených a budeme môcť zrealizovať plán Singapur," povedal Miškov.

Zdôraznil, že SKOK nie je nábor funkcionárov, ale tím odborníkov a skúsených manažérov. "Ľudí, ktorí chcú makať pre Slovensko," poznamenal Miškov. SKOK je podľa jeho slov strana, pri ktorej nikto nespochybnil jej program, financovanie a ani ju nikto nevylúčil z povolebnej spolupráce. 

SKOK! oslávil nedávne svoje prvé narodeniny. "Celý rok sme tvrdo makali, precestovali sme mnoho miest od Skalice po Sobrance, postretávali sme desaťtisíce ľudí, ktorí chodia do práce a vychovávajú deti. Chcú slušný život. Sme hrdí, že počas celého roka nikto nezaútočil na SKOK!. Nikto nespochybnil náš program. Nikto si nedovolí spochybniť naše úspechy, ako je napr. projekt Singapur. Vytvorili sme 54 tisíc udržateľných miest," vyhlásil predseda strany na tlačovej besede a pokračoval: "Napriek ťažkej a špinavej kampani, SKOK! nebol pošpinený žiadnou kauzou, sme strana čestných ľudí s čistým štítom." Miškov ďalej zdôraznil, že ako jediný politik urobil „finančný striptíz“, a teda ukázal zmluvy a faktúry, čo podľa neho doteraz neurobil žiadny politik. "Nemáme žiadny korupčný škandál," vyhlásil. Za najdôležitejšie označil plnenia plánu zamestnanosti a zvyšovania platov.

Parlamentné voľby sa na Slovensku uskutočnia v sobotu 5. marca. Voliť môžu všetci občania SR, ktorí majú v deň hlasovania aspoň 18 rokov. Na Slovensku máme viac ako 4,4 milióna oprávnených voličov. Štát vyjdú voľby na 10,7 milióna eur.

Viac o téme: Juraj MiškovSkok!Zásadné vyhlásenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu