Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľká výzva k lovu na hovn*mana, MAPA, kde všade útočil: Sexuálny deviant, tvrdí súdna znalkyňa

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA – Odkedy sme na Topkách zverejnili článok o útočníkovi z Bratislavy, ktorý ženy potiera výkalmi, s novými informáciami sa pretrhlo vrece a do redakcie nám začali písať ženy, ktoré nechutný útok fantóma zažili na vlastnej koži. Zostavili sme mapu miest, na ktorých podľa svedkýň psychopat vyčíňal. V úsilí pomôcť vystopovať páchateľa sme oslovili aj psychiatričku a súdnu znalkyňu Patríciu Tropek.

„Takéto správanie sa v rámci psychiatrie zaraďuje medzi sexuálne deviácie, ktorými sa zaoberajú sexuológovia. Deviácie patria medzi poruchy osobnosti, u ktorých je dominantne  narušená motivačná zložka v rámci poruchy správania. Motiváciou u takýchto ľudí je špecificky orientovaný erotický záujem na určitý druh situácie. V tomto konkrétnom  prípade ide o určitý druh exhibicionizmu, keďže páchateľ napáda ženy vyskytujúce sa na verejných miestach, kde sa nachádzajú aj iní ľudia,“ vysvetľuje psychiatrička a súdna znalkyňa MUDr. Patrícia Tropek z Psychosomatického centra Bratislava.

Šokujúce spovede žien o ponižujúcich útokoch: Hovn*man terorizuje Bratislavu už mesiace!

„Motivácia u sexuálnych deviácií, teda sexuálnych fantázií, začína v emocionálnej rovine erotickej fantázie. Mohli by sme to prirovnať k sexuálnym odchýlkam, ako je voyerizmus alebo fetišizmus, ktoré patria do rovnakej skupiny sexuálne motivovaných fantázií,“ spresňuje odborníčka.

Václavovi v krčme nadávali do paroháčov: Doma potrel priateľkinu vagínu h*vnom a chcel sex!

Na otázku, či môže byť útočník ešte nebezpečnejší, nám psychiatrička odpovedala, že ani to nie je vylúčené: „Potieranie exkrementmi je patologická sexuálna agresivita. V prípade, že človek už prekročí hranicu fantázie a praktikuje tento spôsob sexuálneho ukájania na verejnosti , ide o impulzívne, nekontrolované správanie, ktoré prekračuje medze spoločenskej akceptovateľnosti a spĺňa znaky psychiatrickej poruchy.“

O prípadoch s takouto deviáciou však špecialisti nepočujú často. „V mojej praxi sa stretávam zriedkavo s takto špecifickou sexuálnou deviáciou. Väčšie percento mužov tohto typu sexuálnej deviácie sa so svojimi erotickými túžbami, fantáziami a praktikami vyrovnáva bez porušenia zákona, a to buď v ústraní, vo fantáziách, alebo s odpovedajúcimi partnermi,“ dodala bratislavská súdna znalkyňa.

Deviant útočí v uliciach Bratislavy

Po tom, ako sme uverejnili článok o napadnutej žene, ktorej deviant vtieral výkaly do tváre, sa nám ozvalo niekoľko čitateliek, pretože zažili rovnaký nechutný akt. Zostavili sme mapu miest, na ktorých podľa svedkýň páchateľ po Bratislave vyčíňal. 

Veľká výzva k lovu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: topky.sk)

1. Nechutný prípad, o ktorom sme informovali, sa odohral minulý utorok vo večerných hodinách. Páchateľ napadol poškodenú ženu zozadu v električke pred zastávkou Biely kríž. Žena sedela v druhom vozni sama. Páchateľ ju sledoval a po chvíli ku nej zozadu pristúpil a začal jej exkrementy rozotierať po tvári. 

2. Po medializácii sa nám ozvali ďalšie ženy, ktoré zažili odporný útok na vlastnej koži. Čitateľku muž napadol na Záhradníckej ulici pri zastávke Kvačalova. Bolo to presne 12. semptembra okolo pol noci.

3. Tretia čitateľka uviedla, že sa jej to isté stalo ešte koncom júla tohto roku na Radlinského ulici pri Račianskom mýte. Bolo asi pol deviatej večer, ale stále bolo svetlo. Podľa čitateľkiných slov bol páchateľ v čase útoku celkom ticho. Kráčal oproti nej, keď sa míňali a boli zhruba na rovnakej úrovni, pristúpil k nej a zaútočil odporným spôsobom. Ako doplnila, bolo ťažké vymaniť sa z jeho rúk, lebo ju držal za hlavu spredu aj zozadu za temeno ako vo zveráku. Po útoku sa rozbehol do ulice smerom k internátom Bernolák (č. 4).

5. Približne pred dvomi mesiacmi sa stalo ďalšej čitateľke niečo podobné. Čakala na autobus na Vinohradoch, čo je jedna zastávka od Bieleho kríža. Ako povedala, keď nastupovala, tak jej nejaký muž v rýchlosti natrel výkaly na chrbát a ušiel. "Som si istá, že to bol ten istý páchateľ," uviedla a doplnila, že keď sa obzrela, videla ho utekať preč.

6. Napísala nám aj žena, ktorú páchateľ napadol v lete v auguste. Ako opísala, išla z obchodu a na Jégého ulici vybehol spoza paneláka dotyčný muž a zaútočil odporným spôsobom. Stalo sa to okolo 19-tej hodiny, keď bolo vonku ešte vidno. 

Popis páchateľa

Podľa opisov napadnutých žien je jasné, že psychopat vyčíňa v uliciach hlavného mesta už niekoľko mesiacov. Je približne 175 až 180 cm vysoký, vo veku okolo 30 až 35 rokov. Má normálnu postavu, okrúhlu tvár a krátke vlasy. Na tvári môže mať stopy po škrabancoch.

Polícia sa prípadom zaoberá

Hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová potvrdila, že vecou sa zaoberajú, je v štádiu objasňovania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Akékoľvek informácie k prípadu alebo k páchateľovi oznámte polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158.

 

 

Viac o téme: FantómVýkalBratislavaPatrícia TropekSexuálny deviant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu