Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dávid (19), ktorý ponúkal za vraždu migranta 25 eur: Vo VIDEU mu to celkom dobre š... ejkuje!

Dávid si rád zatancuje. Zobraziť galériu (2)
Dávid si rád zatancuje. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Mladý Slovák sa postaral o mediálnu senzáciu, keď na internete zverejnil inzerát, v ktorom za „vyčistenie ubytovne“ pre migrantov v Gabčíkove a za zastrelenie jedného migranta ponúkal 25 eur. Pozornosti polície neunikol a vyslúžil si obvinenie zo zločinu podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti. Dávid z okresu Čadca však na internete ukázal aj iné kúsky, ako len horúcu hlavu, napríklad svoje polonahé pozadie.

Dávid zverejnil inzerát v stredu 19. augusta a včera polícia informovala o jeho obvinení a stíhaní, ktoré prebieha na slobode. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na dva až šesť rokov. „Samozrejme, v pozornosti polície je každé konanie, ktoré by mohlo mať znaky trestného činu prípadne priestupku, a to aj na internete,“ uviedla hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.

Mladíkov čin prestupujúci hranice zákona si však všimla nielen polícia, ale aj istá stránka na Facebooku, ktorá recipročne zverejnila celé jeho meno aj s adresou a pridala aj ironický text o tom, že Dávid potrebuje pomoc. Akú presne, sa dočítate pod jeho fotografiou.

Toto je Dávid Kúrňava. 19 ročný mladý muž z rázovitej slovenskej obce Staškov na Kysuciach, ktorý nedávno prostrední...

Posted by Naše Slovensko on 21. august 2015

V konečnom dôsledku sa však ukázalo, že z tínedžera si nikto iný srandu robiť nemusí, pretože sa dokáže dostatočne zhovädiť aj sám. Pred dvomi rokmi sa prezentoval napríklad vo videu, v ktorom predvádza vtedy veľmi obľúbený Harlem Shake. V záchvate odovzdanosti umeleckému precíteniu sa vyzlečie len do slipov a divákom ukáže mierne odhalený zadok.

Dávid (19), ktorý ponúkal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

David

Viac o téme: VraždaDavidMigranti inzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu