Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Srna spôsobila na východe trojnásobnú nehodu: Mŕtvolu katapultovalo od jedného auta na druhé!

Srnka, prebiehajúca cez cestu, spôsobila dopravnú nehodu medzi Petrovcom nad Laborcom a Nacinou Vsou v okrese Michalovce. Zobraziť galériu (5)
Srnka, prebiehajúca cez cestu, spôsobila dopravnú nehodu medzi Petrovcom nad Laborcom a Nacinou Vsou v okrese Michalovce. (Zdroj: SITA)

NACINA VES – Srnka, prebiehajúca cez cestu, spôsobila v pondelok ráno dopravnú nehodu medzi Petrovcom nad Laborcom a Nacinou Vsou v okrese Michalovce. Prednou časťou Škody Fábia zachytil 48-ročný vodič z okresu Sobrance srnu, ktorú pri náraze odhodilo do protismeru, kde do nej narazil 54-ročný Michalovčan s Renaultom Scenic.

Následne doň narazil 42-ročný vodič z okresu Vranov nad Topľou s Oplom, jeho spolujazdec bol ľahko zranený. Na Opli vznikla tisíceurová škoda, na Renaulte až päťtisíc eur. Polícia zistila, že zrážke zo srnou sa nedalo vyhnúť, vodič Opla však urobil priestupok, lebo sa nedostatočne venoval jazde a dostal pokutu.

Polícia upozorňuje vodičov, aby si v jarnom období dávali pozor na lesnú a poľnú zver. Ak sa zviera dostane na cestu, neodporúča, aby sa mu snažili vyhnúť, najmä vo vysokej rýchlosti. Šmyk môže byť nebezpečnejší ako zrážka so zvieraťom, uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu