Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hlina zničil Kotlebu: Janukovičovi poslal list, ktorý musíte vidieť!

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Potom, čo Marian Kotleba adresoval list ukrajinskému prezidentovi Janukovičovi, v ktorom ho podporil a vyzval, aby neustupoval voči demonštrantom, napísal list prezidentovi aj poslanec Národnej rady Alojz Hlina. Mnohých ľudí Kotlebov list pobúril a preto sa Hlina rozhodol konať. Zobral do rúk pero a papier, hlboko sa zamyslel a napísal Janukovičovi list, z ktorého bude prekvapený Kotleba aj Janukovič. List uvádzame v plnom znení.

Pán Janukovič, zabudol som sa predstaviť.

Vážený pán Janukovič, keďže trpím utkvelou predstavou, že ma všade navôkol a všetci poznajú, mal som pocit, že ma poznáte aj Vy. Údajne ste môj list hodili do koša. Odpúšťam Vám, lebo ste  nevedeli, od akej osobnosti Vám prišiel. Dovoľte mi preto dodatočne sa predstaviť.

Bol som zvolený do funkcie, ktorú za chvíľu aj tak zrušia a v živote som dokázal hovno. Keďže ľudí, ktorí v živote dokázali hovno a sú na to poriadne nahnevaní, je na Slovensku veľmi veľa a ja som z nich najznámejší, som momentálne veľmi populárny. Nie vždy to tak bolo. Keď moja popularita klesala, nechal som sa zbiť policajtmi.

Som hrdý Slovák a Slovan, preto som sa po Slovensku preháňal v americkom Hummeri a moju 1203 z Trnavy som si šetril odparkovanú pred panelákom. Tie zasrané americké autá sú pekelne dobré na dvíhanie zbitého ega a keď taký stroj odparkujete pred krčmou v Jelšave, tak sa štamgastom nahnevaným na celý svet tisnú slzy do očí.

Som hrdý Slovák a Slovan, preto som niekedy bráchovi pomáhal predávať tričká zn. Martens, Thor Steinar a veľa iných tričiek so slovansky znejúcimi názvami. Tie tetky v Slovenke B. Bystrica vedia o móde veľké guľové. Preto nech radšej sedia doma na podpore, ako by som si mal kúpiť tričko od nich.

Som hrdý Slovák a Slovan, preto sa viem spojiť aj maďarskými náckami, ktorí síce majú so Slovanmi  iný plán, ale to nevadí, lebo tričká máme od rovnakého distribútora pre Východnú Európu.

Vedel som, že postaviť úspešnú politickú agendu na jednej z dvoch základných emócií - závisti alebo nenávisti  dokáže každý blbec, preto som to skúsil aj ja. Keďže na Slovensku je mizerná politická kultúra a sklamanie obrovské, darí sa mi. Emóciu závisti som prenechal kolegom zo Smeru a ja som sa sústredil na emóciu nenávisti.

Na závisti vybudovali svoju kariéru komunisti, tých tiež určite poznáte. Na nenávisti fašisti, aj tých Ukrajinci určite poznajú, keď sa im tam prehnali cez druhú svetovú vojnu. Ak ste už zabudli,  pošlem nejaké foto.

Nemám rád EÚ, Ameriku, suseda a vlastne nikoho nemám rád. Ani vás. Len sa mi hodíte do môjho mediálneho plánu.

Vážený pán Janukovič, tým, že ste môj list hodili do koša, ste to pekne pokašľali a odkážte Kličkovi (nemám jeho adresu), že dostane na držku. Nie odo mňa, ale od chalanov z Nitry.

Radšej to odkážte iba Kličkovej žene.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu