Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveriteľná pravda o konci sveta: Peruánsky šaman prezradil Slovákom, čo sa stane 21. 12.!

Jorge Luis Delgado Mamani
Jorge Luis Delgado Mamani (Zdroj: Akademia Socialneho Podnikania)

BRATISLAVA - Smrť a skaza! To sú najčastejšie slová, ktoré sa nám spájajú s dátumom 21. 12. 2012 - koncom mayského kalendára, ktorý má predpovedať zničenie sveta. Peruánec Jorge Luis Delgado Mamani, jeden z desiatich najväčších šamanov dnešnej doby, ktorý nedávno zavítal na Slovensko, však hovorí, že toto proroctvo je iba legenda. Vďaka tomu, že sa do zákrytu dostanú vesmírne telesá s naším vnútorným slnkom, dôjde podľa neho k takému obrovskému prílevu energie, aký sme ešte nezažili. A otvorí sa portál lásky.

Keďže starí Mayovia vnímali plynutie času cyklicky, teda ako pravidelné opakovanie určitých periód, mal by sa po naplnení 13. baktunu (ktorý začal 11. augusta 3114 pred n.l.) kalendár pretočiť opäť na začiatok. Podľa prevedenia mayského datovania do gregoriánskeho kalendára by sa tak malo stať v deň zimného slnovratu, 21. decembra 2012. Konšpirační teoretici si posledný trinásty cyklus tzv. Dlhého počtu, vyložili ako dátum, kedy príde apokalypsa. Delgado Mamani tvrdí, že posledným je preto, lebo ani Mayovia nedokázali predvídať to, čo príde. Láska je totiž nepredvídateľná.

"Môžete mi povedať, či je láska racionálna? Ak my veríme v lásku, potom veríme aj v to, že láska je najmocnejšia. Ako je potom možné, že zo svojho prežívania života vylúčime lásku? Je to preto, lebo sa snažíme všetko robiť racionálnym spôsobom. Keď sa snažíme lásku zmerať, môžeme si svoj život nakoniec zmariť. Vidíte, že ten rozdiel medzi zmerateľným a zmariteľným je veľmi malý. My vieme, že láska dokáže robiť zázraky. A veríme, že láska dokáže skutočne vniesť mágiu do vášho života. Ak nevieme dostatočne veľa o láske, nedokážeme predpovedať budúcnosť, ale je možné, že zázrak sa stane aj tak," hovorí Delgado Manani počas prednášky o Novom veku a uvádza príklad nevyliečiteľne chorého muža, ktorý ležal v jednej z čínskych nemocníc. Pacienta sa snažili vyliečiť takým spôsobom, že si viacerí dobrí ľudia mali nazbierať silu lásky a potom túto energiu uvoľniť do človeka trpiaceho rakovinou. Vedci doteraz nevedia vysvetliť prečo, ale ten človek stále žije.

"Vieme, že v súčasnosti sa nám začína vyskytovať veľa nových chorôb a veľa z nich začína práve kvôli absencii lásky. Je to preto, že cítime strach. Liekom naň je však láska a svetlo. Stále viac ľudí sa snaží spomaliť a relaxovať. Vážne sa zamýšľajú nad životným prostredím, ale ešte stále tu máme istý odpor, ktorý vychádza z nášho ega, vychádza z ťažkých energií. Je to identifikácia s týmto egom alebo niektorými aspektami nášho ja," objasňuje dôvody, prečo nedokážeme cítiť spokojnosť. Na to, aby sme sa zbavili toho zlého z našej minulosti, ťažkých energií, ktoré sa k nám stále cyklicky vracajú, je účinný najmä jeden liek. A tým je odpustenie. Ako vždy, treba najprv dokázať odpustiť sebe a potom aj druhým.

"Istými veľmi záhadnými spôsobmi sa práve teraz začína naše prebúdzanie a práve toto prebúdzanie vychádza z vďačnosti nášho vnútorného slnka. Začíname mať ten pocit, že život sa nesnaží len budovať našu jasnú myseľ, ale aj naše jasné srdce a začíname preciťovať tú presvietenosť nášho vnútorného slnka, ktorá je vlastne prejavom entuziazmu do života. Máme potrebu oslavovať život každý deň čo najviac. Začíname chápať význam tej jasnosti, význam každého lúča, ktorým sme. Pretože my veríme, že každý z nás je lúčom toho istého slnka a každý slnečný lúč obsahuje tieto tri aspekty: lásku, službu a múdrosť."

Podľa Delgada Mamaniho by možno stačilo len jedno slovo láska, ale to nedokáže vystihnúť všetky jej odtiene. Čím viac sa nám darí zbaviť sa ťažkej energie, tým skôr sa otvoríme prúdu vyznačujúcemu sa láskou a múdrosťou, pretože múdrosť je v každom z nás. Láska, služba a múdrosť sú dary, ktoré dostávame pri narodení. Sme o niečo múdrejší ako naša vlastná myseľ, hoci na to veľakrát zabúdame a neveríme tomu. Ale práve teraz, kedy sa začíname prebúdzať do nových frekvencií, máme špeciálnu kozmickú podporu Matky Zeme a Otca Slnka a zároveň nám pomáhajú aj štyri základné elementy.

"Všetko je živé a všetko sa prebúdza. Presne tým istým spôsobom, smerom k láske, slúženiu a múdrosti. Vďaka týmto trom aspektom začíname otvárať okná. 21. 12. a aj pred týmto dátumom budú obrovské energie prebúdzať ľudí po celom svete. Niektorí ľudia sa prebudia pred východom slnka, iní po jeho východe. Ale to, čo je dôležité, je vedieť, ako sa v týchto dňoch správať. Zabudli sme na radosť a zabudli sme aj na ten najdôležitejší dar, ktorý máme. Na to, aby sme mohli vybudovať lepšiu budúcnosť, sa musíme vrátiť sami do seba a investovať svoju lásku. Jeden z návrhov, čo robiť do toho decembra, je začať sa spájať so svojím vnútorným slnkom. Každý deň si pripomeňte, ako veľmi milujete sami seba. Keď sa pozriete do zrkadla, uvedomte si, že toho, koho vidíte, milujete," radí šaman a ponúka dve možnosti, ako k tomu dospieť.

Skúste sa na seba v zrkadle pozerať ako na dieťa, predstaviť si seba, keď ste boli malý. Vtedy budete mať chuť sa objať a starať sa o seba. Druhým spôsobom je pocítiť k sebe vďačnosť. Čim viac si budete vďačný, tým viac sa budete milovať. Čím viac lásky do seba investujete, tým viac budete milovať život a zároveň on vás. Vo všetkom je istá reciprocita. "Pre nás je dôležité naučiť sa milovať hlbšie. Keď to dokážeme, môžeme prispieť väčšou mierou k evolúcii života. Pretože toto ma dopad na všetky naše vzťahy."

"Dôležitým darom pre nás je služba. Nie je to iba o práci, z ktorej je zložený celý náš život. Ale prostredníctvom svojej práce môžeme slúžiť láske. Pretože všetko, čo budete robiť zo srdca a s láskou, stane sa nezvyčajným. Každý z nás chce žiť nezvyčajný život. A odpoveď je v našom vnútri. Chcem vychádzať z lásky alebo zo strachu? Akonáhle budeme brať život na základe ega, budeme trpieť. Kým vedomosti vychádzajúce z lásky, nám pomáhajú, tie, ktoré vychádzajú zo strachu, z nás robia otrokov. 21. decembra máme unikátnu príležitosť precítiť jednotu. Život, kozmos a božstvo je to isté a my sa môžeme stať tými najmocnejšími spolutvorcami novej reality. Príležitosť je len na každom z nás. Máme ju v rukách, a to rozhodnutie je skutočne len naše."

Na to, čo sa stane 21. decembra tohto roku nám teda Delgado Mamani dáva jasnú odpoveď. Máme dve možnosti. Buď si vyberieme to pozitívne a budeme veriť vo všetko dobré a v to, že k nám prichádza láska a sami sme láskou, alebo budeme myslieť na katastrofy a sila našej mysle nás k nim sama zavedie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu