Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za hnutím 99% a masovými protestmi stoja jašteroľudia, varujú aktivisti!

Kto Zobraziť galériu (2)
Kto "ťahá za nitky" pri masových protestoch na Západe? (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Hnutie Occupy - My sme 99%, ktoré v apokalyptickom roku mohutnie v Európe aj v USA, je predĺženou rukou jašteroľudí. Tvrdia to aktivisti z webu humansarefree.com, podľa nich sa sa títo "reptiliáni" riadia zásadou rozdeľuj a panuj, pomocou ktorej ovládajú ľudstvo. O tom, že k okupačnému hnutiu sa pridali známi šíritelia bludov, ktorí ho diskreditujú, píše naopak magazín Shiftmag. Všetkým preskočilo, krútia zas hlavou českí vedci.

Obrovské demonštrácie proti súčasnému systému sa šíria nielen v Amerike, ale aj v Európe. Začínajú prenikať aj na Slovensko. Na ich začiatku bolo hnutie Occupy Wall Street (Obsaďme Wall Street), podľa ktorého ovláda dnešný svet jedno percento ludí. Súčasný finančný systém považujú za chorý a chcú, aby sa odstránila obrovská nerovnosť medzi ľuďmi. 

Aktivisti z  humansarefree.com však varujú, že protesty sú kontraproduktívne. Umožňujú vraj vládam krajín, aby zaviedli stav núdze a oklieštili demokratické práva. 
 
"Drahí priatelia, vyzývame vás nebojovať. Masová neposlušnosť je síce odpoveďou, ale za žiadnych okolností sa nemôže zmeniť naa silné boje. Toto bola vždy ich (reptiliánov) hlavná zbraň - rozdeľuj a panuj. Musíme bojovať láskou, nie nenávistou," píše sa na stránke. Autori si neberú servítku na ústa a za príslušníkov jašteroľudí, plazej rasy, ktorá údajne tísícročia ovláda svet z podzemného mesta spod Himalájí, označili popredných politikov, ale aj príslušníkov anglickej kráľovskej rodiny. 
 
Za hnutím 99% a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)
 
Všetky progresívne hnutia majú svoje temné stránky, myslí si autor článku v magazíne Shiftmag, ktorý sa k celej veci rozhodol pristúpiť triezvejšie. Podľa neho celé globálne hnutie mimoriadne diskredituje úplne opačná vec.
 
K protestom sa totiž pridali napríklad rasista a člen Ku-Klux Klanu David Duke, množstvo známych antisemitov ale paradoxne aj bývalý moderátor televízie BBC David Icke, ktorý posledné roky chodí po svete a presviedča ľudí o tom, že svet ovládajú reptiliáni. 
 
K apokalyptickým predpovediam na tento rok a aj k tomu, že konšpiračné myslenie sa z okrajovej záležitosti dostalo do "stredného prúdu," sa v týchto dňoch rozhodli vyjadriť aj poprední českí vedci. 
 
Usporiadali netradičnú tlačovú konferenciu, v ktorej sa snažili upokojiť "pobláznenú verejnosť" a ponúknuť vedecký pohľad celú vec. Podľa známeho popularizátora vedy Jiřího Grygara sa viera v konšpirácie v poslednom období zmenila na masový fenomén. Podľa neho vieru ľudí v apokalypsu a sprisahanie ľudia berú príliš vážne, čo potom zneužívajú napríklad vodcovia siekt. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu