Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

EXKLUZÍVNE Belousovová zakladá stranu: Začína zbierať podpisy

Anna Belousovová
Anna Belousovová

BRATISLAVA - To, o čom sa dlhé mesiace špekulovalo, sa stáva realitou. Topkám sa podarilo zistiť, že bývalá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová už rozbehla založenie vlastnej strany. Čoskoro má zasadnúť petičný výbor a od mája bude zbierať podpisy občanov.

V parlamente tak bude zrejme už čoskoro sedieť zástupkyňa strany, ktorá sa nezúčastnila volieb v minulom roku. Z dobre informovaného zdroja z petičného výboru novej strany sa nám podarilo zistiť, že už v máji začne strana zbierať potrebných 10 tisíc podpisov občanov na založenie novej strany.

Belousovová túto informáciu nevylúčila. „Zatiaľ sa k tomu nechcem vyjadrovať,“ reagovala politička. Podľa nášho zdroja má ísť o konzervatívnu stranu a nie o nacionalistickú. Belousovová sa v minulosti vyjadrila, že si nevie predstaviť, že by robila inú ako vlasteneckú politiku. Medzi zakladajúcimi členmi by nemali byť žiadne výrazné osobnosti z politického života. „Pôjde skôr o ľudí nepošpinených minulosťou a politikou,“ prezradil nám náš zdroj. Známou tvárou, ktorá by mohla posilniť Belousovovej tím je Rudolf Pučík, ktorý je stále poslancom SNS. Na jeho meno je pritom stále registrovaná strana Pravá SNS z roku 2001.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu