Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bola to PÁNSKA JAZDA v strhujúcom komediálnom tempe, v chlapskom 4D nasadení!

Hudobná komédia AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI Zobraziť galériu (6)
Hudobná komédia AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI (Zdroj: PR)

Divadlo Nová scéna má za sebou prvú úspešnú premiéru v roku 2012. Nová hudobná komédia AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI. Osem skvelých hercov v dvoch alternáciách sa predstavilo v piatok a v sobotu v dvoch premiérach, pod vedením režiséra Svetozára Sprušanského . Na javisku excelovali Jevgenij Libezňuk /Peter Batthyany, Martin Kaprálik / Pavol Plevčík, Peter Kočiš / Marcel Ochránek, Martin Šalacha / Erik Peťovský.

Nie len skvelé herecké výkony ale aj vtipné  hudobné doplnenie, mnohé nedávno minulé svetové hity so zábavnými slovenskými  textami od Martina Sarvaša . Na svoje si prišli  nielen dámy diváčky, ale aj páni sa dobre zabávali  na situačnom a dvojzmyselnom humore a zábavných scénkach.

Určite ste to už videli alebo aj zažili! Oddaný manžel ovešaný igelitovými taškami, ktorý uteká za svojou nákupychtivou ženuškou chodbami shopping centra. Je to dnes pomerne častý a charakteristický obraz sobotných dní nejednej manželskej dvojice. A práve proti takémuto chaosu sveta a rozdeleniu úloh sa rozhodli vzbúriť traja priatelia z našej hry: pilot Karol, manažér Andy a programátor Roland.

 Trojica zdanlivo úspešných a sebavedomých zrelých mužov, vyhlásených majstrov v trikoch a receptoch na šťastné manželstvo, si hovie a užíva vo svojej „skrýši pre chlapov“, ktorú si tajne našli a zariadili v podzemných priestoroch jedného z nákupných centier. Nestvárajú tam nič zlé, ani neprístojné... Ich túžby sú vlastne úplne jednoduché: pokojne popíjať pivo, sledovať v televízii futbal a skladať si reťaz z vrchnákov od plechoviek, ktorej dĺžka ašpiruje na zápis do Guinessovej knihy rekordov. Tieto aktivity absolútne spĺňajú ich predstavu šťastných „pánskych dní“ – keďže ich ženy nemajú žiadne hobby. Prečo? Lebo „ženy majú svoj špecifický vnútorný svet, ktorým sa zamestnávajú, keď sa nudia. A to sa dá najlepšie pri nakupovaní.“ Keď trojicu kumpánov prekvapí v ich úkryte požiarna ostraha objektu v osobe hasiča Mária, nie je až také ťažké získať ho na svoju stranu. Je totiž ďalším z nespokojných manželov tohto sveta. A tak v novej zostave začnú spoločne vymýšľať stratégiu, ako čo najefektívnejšie skrátiť nákupnú tortúru s manželkami. A dostanú typicky mužský nápad.

 Od  3. februára 2012 v Divadle Nová scéna ! Neváhajte a príďte sa pozrieť i vy !

www.nova-scena.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu