Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia svadba v slovenskom šoubiznise: Moderátorka a tréner svetovej tenisovej hviezdy sa vzali!

Moderátorka a tréner svetovej tenisovej hviezdy sa vzali Zobraziť galériu (10)
Moderátorka a tréner svetovej tenisovej hviezdy sa vzali

BRATISLAVA - Nevesta kráľovnou! V slovenskom šoubiznise sa aktuálne koná jedna svadba za druhou. Počas uplynulého víkendu svoj veľký deň prežila aj moderátorka Fun rádia a bývalá rosnička RTVS Lucia Palšovičová, dnes už Nosko. Svoje áno povedala po ročnom vzťahu priateľovi Martinovi Noskovi, ktorý je kondičným trénerom svetovej tenisovej hviezdy Karolíny Plíškovej.

So svadbami  sa v slovenskom šoubiznise akoby v poslednom období roztrhlo vrece. Najnovšie k nim pribudla aj víkendová veselica moderátorky Fun rádia Lucie Palšovičovej, ktorú diváci môžu poznať aj z verejnoprávnej RTVS, kde moderovala v minulosti počasie.

Dnes je z nej už vydatá pani, ktorá si po vyše roku randenia zobrala za manžela svojho partnera Martina Noska. Ten je kondičným trénerom Karolíny Plíškovej, ktorá bola ešte nedávno na poste svetovej tenisovej jednotky. Športová hviezda a jej manžel Michal, ktorí sa vracali z US OPEN, boli na obrad tiež pozvaní, nakoniec však svadbu nestihli. To ale nebol prípad Luciinho kolegu Mateja Sajfu Cifru, ktorý prišiel na sobáš síce sám bez manželky Veroniky, ale na hostine sa postaral o skvelú zábavu. 

„Svadba bola v Krpáčove na hoteli. Milujem to tam. Príroda, jazero, úžasná kuchyňa... Máme dvoch mopslíkov, aj toto bolo pre nás dôležité, aby mohli voľne pobehovať. Hostia tiež mohli svojich psíkov priniesť, keďže svadba trvala celý víkend,“ prezradila nám čerstvá pani Nosko. Na hostine mali 70 svadobčanov, ktorí si zo svadobných zvykov užili rozbíjanie taniera a čepčenie o polnoci.

Mladá nevesta všetkých prítomných odrovnala svojím výzorom. Okrem krásnych svadobných šiat a závoja prekvapila kráľovskou korunou. Zaujímalo nás preto, čo alebo kto ju inšpiroval. „Inšpirovala som sa Andreou Verešovou. Videla som fotky z jednej módnej prehliadky, kde mala podobnú korunku. Nakontaktovala som sa na danú umelkyňu, ktorá mi tú korunku vyrobila. Takže reálne som mala najprv korunu, až potom šaty. Je to veľmi precízna ručná práca, výroba trvala 2 týždne. Sú tam použité swarovski kamene v kombinácii s prírodnými materiálmi. Nádhera. Ešte stále som z nej nadšená. Nikomu okrem mamy som o korunke nepovedala. Všetci, vrátane môjho manžela, zostali bez slova,“ povedala topkám nadšená nevesta. Fotografie zo svadby si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Lucia Palšovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu