Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Koščová sa pochválila bábätkom: Má vyštvorčekovanú hlavičku!

Speváčka Katarína Koščová (vpravo) vyhlasovala, že svojho syna ubráni medializácii. Avšak po necelom týždni jej sestra Veronika (vľavo) zverejnila fotku malého Adamka na Facebooku. Drobček mal ale vyštvorčekovanú hlavičku. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Katarína Koščová (vpravo) vyhlasovala, že svojho syna ubráni medializácii. Avšak po necelom týždni jej sestra Veronika (vľavo) zverejnila fotku malého Adamka na Facebooku. Drobček mal ale vyštvorčekovanú hlavičku. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Mamičky nášho šoubiznisu môžeme rozdeliť do troch kategórií. Prvú časť tvoria ženy, ktoré sa rady pochvália ratolesťou. Bez ohľadu na to, že ich dieťatko je na svete len pár minút, už ho vystavia na obdiv celému svetu. Ďalej poznáme dámy, ktoré sa prírastkom chcú popýšiť, no čakajú na tú správnu chvíľu - napríklad na pekné fotky od profesionálneho fotografa. A do tretice nám nedávno vznikla nová kategória. Pričinila sa o ňu speváčka Katarína Koščová (30), konkrétne jej sestra. Tá záber malého Adamka zverejnila na sociálnej sieti, no s vyštvorčekovanou hlavičkou.

Speváčka Katarína Koščová, víťazka prvej série Slovensko hľadá Superstar, sa vydala za priateľa Michala Pivovara koncom leta 2010. Po vyše dvoch rokoch sa mladá rodinka rozrástla o malého Adamka. Ako sme vás na topkách informovali, prvorodený synček talentovanej východniarky sa vypýtal na svet 9. januára.

V čase, keď sa malý drobec narodil, Katarína vyhlasovala, že chce svojho synčeka uchrániť pred medializáciou. Teda aspoň na určitý čas. No neprešiel ani týždeň a už sa jeho fotka objavila na sociálnej sieti Facebook. Drobčekom sa pochválila speváčkina sestra a zároveň hrdá teta Veronika Husovská. Napriek všetkému však Koščovci svoje slovo neporušili a situáciu vyriešili naozaj nevídaným spôsobom – malému Adamkovi na zábere vyštvorčekovali hlavičku! A tak napriek fotke, ktorú speváčkina sestra zverejnila, ostala identita bábätka v utajení.

V šoubiznise sa však stretávame aj s opačným prípadom. Niektoré známe osobnosti sa svojimi ratolesťami pochválili už niekoľko hodín po pôrode. Dievčatkom sa popýšila napríklad niekdajšia Miss Universe SR Denisa Mendrejová. Aj bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová zverejnila záber z pôrodnice. Rovnako tak aj slovenský podnikateľ Boris Kollár.

Katkina sestra Veronika zverejnila na Facebooku záber s malým drobcom. Adamko mal pre istotu vyštvorčekovanú hlavičku.
Zobraziť galériu (8)
Katkina sestra Veronika zverejnila na Facebooku záber s malým drobcom. Adamko mal pre istotu vyštvorčekovanú hlavičku.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu