Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadný odchod Valéra Ferka: Po 6 rokoch v Jojke skončil!

Valér Ferko už nie je súčasťou jojkárskeho spravodajstva. Zobraziť galériu (2)
Valér Ferko už nie je súčasťou jojkárskeho spravodajstva.

BRATISLAVA – Nečakané! Tím jojkárskeho spravodajstva má po včerajšku o jedného člena menej. Diváci už na televíznych obrazovkách neuvidia Valéra Ferka, ktorý dlhodobo patril k redaktorom relácie KRIMI. Ako nám reportér v súvislosti s tým prezradil, odchod po 6 rokoch nesie pomerne ťažko!

Bleskové zmeny! Diváci jojkárskej relácie KRIMI už na televíznych obrazovkách Valéra Ferka viac neuvidia. Podľa našich informácií televízia s rodákom z Košíc včera rozviazala pracovný pomer. „Asi ho vyhodili. Cez deň podpisoval papiere a už večer si balil veci zo stola. Nikto o tom nechce veľmi hovoriť, je to také čudné,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja z Koliby.

Keď sme  redaktora v súvislosti s touto témou oslovili, priznal, že v Jojke skončil. Pri otázke, z ktorej strany vyšla iniciatíva, reagoval vyhýbavo a diplomaticky. „Bolo to na základe vzájomnej dohody, Zachcelo sa mi zmeny. Cítil som, že teraz sa treba posunúť ďalej, iným smerom. Po dlhodobejšej rozprave sme sa dohodli, že v podstate môžem odísť,“ povedal nám k tomu Ferko.

Valér sa taktiež netajil tým, že táto situácia nie je pre neho jednoduchá. „Nie je to vôbec príjemné, ak človek takú dobu pracuje v dobrom kolektíve. O jojkároch je v podstate známe, že fungujú na báze, ako keby rodiny. Je tu veľa východniarov a človek sa so všetkými musí zrazu rozlúčiť,“ poznamenal mladík, pričom dodal: „Určite sa s kolegami, strihačmi, kameramanmi a aj nadriadenými budem naďalej stretávať.“

Rodák z Košíc je vďačný za všetko, čomu sa v pozícii redaktora naučil. Nevylučuje, že v budúcnosti by sa mohol objaviť možno v inej oblasti. „Mám svoje sny aj predstavy, ale bližšie špecifikovať by som ich nechcel. Mám rozbehnuté nejaké rokovania, uvidíme, čo bude ďalej. Chcem, aby som ráno vstával s pocitom, že idem do práce, ktorá ma baví, to je pre mňa gro,“ uzavrel.

Tip: Pozrite si program televízie JOJ na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu