Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok u Ďurianových: Namiesto svadby ROZVOD!

Darina Šipošová-Ďurianová s manželom v čase, keď bolo medzi nimi všetko v poriadku. Zobraziť galériu (10)
Darina Šipošová-Ďurianová s manželom v čase, keď bolo medzi nimi všetko v poriadku. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA – Prekvapenie! Zatiaľ čo v prípade Marianny Ďurianovej (35) sa čoraz častejšie skloňuje slovo svadba, jej sestra Darina Šipošová-Ďurianová (36) momentálne prežíva v súkromí presný opak. Okresný súd Bratislava II ukončil v piatok jej deväťročné manželstvo s podnikateľom Zoltánom Šipošom (36).

Podľa tvrdení nášho zdroja všetko prebehlo bezproblémovo, hoci sa zväzok ukončil v „nešťastný“ piatok 13-teho. „Rozvod trval zhruba pol hodinu. Na opatere syna Zoltána a aj na vyrovnaní majetku boli vopred dohodnutí,“ prezradil informátor.

V súvislosti témou ukončenia deväťročného manželstva sme sa spojili aj so samotnou Šipošovou-Ďurianovou. „Áno, je pravda, že sme sa rozviedli,“ potvrdila naše informácie blondínka. „No viac sa k tomu nechcem vyjadrovať. Je to moje súkromie. Prosím, rešpektujte to,“ ukončila slušne rozhovor Darina.

Paradoxné na vzniknutej situácii je, že zatiaľ čo ona uzavrela jednu životnú etapu, jej mediálne známa sestra zažíva presne opačný stav. Marianna Ďurianová sa totiž pred časom zasnúbila s trnavským podnikateľom Romanom Doležajom. Dvojica dokonca čaká prvého spoločného potomka – chlapčeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu