Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kalisová strápnila nováčika Vinczeho: Toto diváci nemali vidieť!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze

BRATISLAVA - Pobavila sa na jeho účet! Bývalá moderátorka Televíznych novín Miriam Kalisová (30) pred niekoľkými mesiacmi začala zaskakovať za Viktora Vinczeho (25) v Reflexe. On sa tam však už nevrátil, lebo získal lukratívnejší spravodajský flek. Od pondelka moderuje Prvé Televízne noviny. Kolegyňa teraz na neho bonzla, ako si musí pred kamerami pomáhať.

Viktor Vincze dostal tento rok šancu v úplne novej šou Tvoja tvár znie povedome. A stal sa miláčikom publika. V Markíze sa preto okamžite rozhodli využiť jeho popularitu a namiesto Reflexu teraz uvádza Prvé Televízne noviny. 


Prekvapivé zmeny v Markíze: Takto dopadla Kalisová!


Prvýkrát sa Viktor ako moderátor spravodajského formátu predstavil divákom v pondelok a až na dva drobné brbty išlo o naozaj vydarenú premiéru. Reportáže hlási z miesta len kúsok od kútika, ktorý je určený pre kolegov z Reflexu. A tak sa tam stretáva aj s Miriam Kalisovou, ktorá ho v publicistickej relácii nahradila. 

A práve ona sa najnovšie zabavila na Vinczeho účet. Na sociálnej sieti totiž zverenila to, čo by sa diváci asi nikdy nedozvedeli. Mladý moderátor totiž musí počas živého vysielania stáť na podstavci. Brunetka to okomentovala vysmiatym smajlíkom. 

Miriam Kalisová bonzla na Viktora Vinczeho, že potrebuje podstavec.
Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová bonzla na Viktora Vinczeho, že potrebuje podstavec.

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu