Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollár má ďalšie dieťa a Sajfa mu naložil. Keď to Boris zbadal, tak...!

Matej Sajfa Cifra si robil žarty zo svojho šéfa Borisa Kollára. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra si robil žarty zo svojho šéfa Borisa Kollára.

BRATISLAVA – Uťahuje si z vlastného šéfa! Pred pár dňami sa známemu podnikateľovi a niekoľkonásobnému oteckovi Borisovi Kollárovi (49) narodil už v poradí deviaty potomok. Exotická Paula Simoes (34) mu v nedeľu porodila syna Christiana Alexandera. Táto informácia neunikla ani populárnemu moderátorovi Matejovi Sajfovi Cifrovi (35), ktorý si z majiteľa Fun rádia a zároveň teda svojho nadriadeného pekne vystrelil. A boháčovi jeho žartík neunikol.

Verejne si z neho robil srandu! Podnikateľ Boris Kollár sa pred pár dňami stal po deviatykrát otcom. Paula Simoes mu porodila chlapčeka Christiana Alexandra. Správa o tom, že boháč je opäť otcom, nezostala nepovšimnutá ani vo Fun rádiu, ktoré vlastní.  

Moderátor a Kollárov zamestnanec Matej Sajfa Cifra  si pri tejto príležitosti na svojom profile na sociálnej sieti zverejnil obrázok s posmešným popisom. Na fotografii je pláž plná dovolenkujúcich doplnená nápisom: „Leto 2061. Boris na dovolenke s celou rodinou.“ Nad záber spíker napísal: ...v najhoršom prípade to vymažem“ a pridal smajlíka.

V momente sa ľudia na tom začali zabávať, lajkovať to, komentovať a zdieľať. Tento status sa za hodinu páčil viac ako desaťtisíc Sajfovým fanúšikom. Niektorí pod obrázkom tvrdili, že Boris to podľa nich pochopí a zasmeje sa na tom, iní si mysleli pravý opak. Dokonca si mysleli, že Matej vďaka tomuto vtipu príde o kamaráta.

Obrázok ale z moderátorovho profilu doteraz nezmizol. Zisťovali sme teda, či Kollár naň nejako reagoval, alebo si ho počas aktuálneho pobytu na Miami nevšimol. „My vo Fun Rádiu s takýmto humorom nemáme podľa mňa problém a Boris si vie spraviť žart aj zo seba. Dokonca ten môj status zdieľal a napísal k tomu, že mám čo robiť, aby som ho dohnal,” oboznámil nás s podnikateľovou reakciou Sajfa. Týmto postom tak pobavil nielen polovicu národa, ale aj samotného multiotecka.

Sajfa si robil srandu zo šéfa Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (5)
Sajfa si robil srandu zo šéfa Borisa Kollára.


Mohlo by vás zaujímať:

Viac o téme: Boris KollárMatej sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu