Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zrušené zásnuby novej milenky ženatého Vitteka: Expriateľ prehovoril!

Vittekova nová priateľka Niki Lowrie bola zasnúbená. No namiesto svadby prišiel rozchod s expartnerom Máriom (vpravo). Aktuálne randí so ženatým Róbertom Vittekom. Zobraziť galériu (7)
Vittekova nová priateľka Niki Lowrie bola zasnúbená. No namiesto svadby prišiel rozchod s expartnerom Máriom (vpravo). Aktuálne randí so ženatým Róbertom Vittekom.

BRATISLAVA – Rozbil vzťah?! Hoci je futbalista Róbert Vittek (32) ešte stále právoplatným manželom speváčky Patrície Vittekovej (35), nebráni mu to v tom, aby po svojom boku striedal v relatívne krátkom čase ženy. Ako sme vás nedávno informovali, jeho srdce si aktuálne získala krásna modelka Niki Lowrie (26), ktorá bola ešte do mája tohto roku zasnúbená s priateľom Mariánom Lusconom. Čo prezradil o ich stroskotanom vzťahu Trnavčan?

Po boku známeho futbalistu Róberta Vitteka sa už niekoľko týždňov neobjavuje temperamentná redaktorka Alexandra Orviská, ale vychytená krátkovlasá modelka Niki Lowrie. Tú poznajú najmä v Taliansku, kde pracuje. Tento nový vzťah dokonca odobrila aj Patrícia Vitteková, ktorá je ešte stále zákonitou manželkou športovca. 

Podľa informácií denníka Plus Jeden deň bola Robova nová známosť ešte donedávna zasnúbená. Sexi brunetka mala ísť pred oltár s dlhoročným priateľom Mariánom Lusconom. No nakoniec z toho zišlo. „Áno s Niki sme boli zasnúbení. Zásnuby som zrušil ja. Nebolo to ale kvôli Róbertovi Vittekovi. Náš rozchod bol iniciovaný z mojej strany. Ešte predtým, než vôbec boli oni dvaja zoznámení,“ priblížil pre topky.sk modelkin bývalý, ktorý sa viac k svojmu súkromiu nechcel vyjadrovať. 

Zaujímavosťou je, že aj Mário má podobne ako Nikin nový objav blízko k futbalu. Podľa našich informácií pracuje v organizačnom tíme na trnavskom štadióne Spartaku. Figuruje teda v klube, ktorý je odvekým rivalom Slovanu Bratislava, kde pôsobí práve Róbert Vittek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu