Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najstaršia dcéra Demi Moore v akcii: Sukňa samá diera, nohavičky von!

Rumer Willis na párty magazínu Elle provokovala dovtedy, kým jej spod čierneho outfitu nevykukli ružové nohavičky. Zobraziť galériu (14)
Rumer Willis na párty magazínu Elle provokovala dovtedy, kým jej spod čierneho outfitu nevykukli ružové nohavičky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zariskovala! Odkedy sa Rumer Willis (25) rozhodla kráčať v šľapajách štíhlej matky, do spoločnosti volí čoraz odvážnejšie kreácie. Chuť provokovať sa však najstaršej ratolesti Demi Moore (51) uplynulú noc vypomstila. Spod dráždivého outfitu jej vykukli ružové nohavičky.

Čo by na to povedal ocko Bruce? Aj keď Rumer Willis nikdy nepatrila k oslnivým krásaviciam, treba uznať, že v poslednom období priťahuje mediálnu pozornosť viac než dosť. Vďačí za to vylepšenej postavičke ako lusk, ktorú veľmi rada odhaľuje vo výstredných kúskoch garderóby. Inak tomu nebolo ani na párty magazínu Elle, kde sa ryšavka postarala o rozruch vykúkajúcou spodnou bielizňou.

Rumer sa tentoraz objavila medzi smotánkou bez sprievodu sestier či milenca a večer si užívala sólo. Pre prítomných fotografov však jej účasť na žúre nudu rozhodne nepredstavovala, práve naopak. Herečka, príležitostná modelka a zatiaľ nie veľmi úspešná speváčka totiž dorazila v modeli, ktorý jej odhaľoval nielen ploché bruško, ale aj stehná až po bedrá. A pri pohľade z profilu prominentná dcéra nápaditosťou nešetrila. Namiesto čiernych nohavičiek zvolila ružové, aby ich farba objektívom v žiadnom prípade neušla.

Keďže dámsky časopis celý večer zasvätil ženám v hudbe, Rumer sa neskôr mihla aj za mixážnym pultom. Zaujímavosťou je, že v súkromí robí niečo ako prostredníka medzi matkou a jej exmanželom Ashtonom Kutcherom. Keď sa herec dozvedel, že so snúbenicou Milou Kunis čaká prvé dieťa, o zvestovanie noviniek požiadal práve najstaršiu dcéru. „Ashtonov vzťah s nevlastnými dcérami už nie je taký blízky ako kedysi. Ale keď sa dozvedel, že Mila je tehotná, zdvihol telefón a požiadal Rumer, aby svojej matke zvestovala novinky,“ prezradil zdroj z okolia bývalého páru. To, ako Ashton v minulosti ponížil Demi, mu Hollywood nikdy nezabudne. Pravdou ale zostáva, že hrdina sitkomu Dva a pol chlapa sa to snaží vyžehliť zo všetkých síl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu