Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úrok na spotrebnom úvere vám klesne každý rok

ČSOB
ČSOB (Zdroj: PR)

Banky často robia okolo svojich ponúk veľa hluku. Jedna z nich, trhová štvorka ČSOB sa však zaväzuje, že ak budete ich spotrebný úver splácať bez omeškania, úrok na ňom vám každý rok zníži o 1 %, až na minimum. A taktiež, že znižovať úrok vám bude už od prvého roka pravidelného splácania spotrebného úveru. To už znie lepšie...

Prieskum: Najviac investícií smeruje do bývania

Spotrebné úvery sú jedným z najčastejších spôsobov, ako si ľudia zabezpečujú peniaze. Podľa údajov ČSOB takto nadobudnuté finančné prostriedky smerujú prevažne do bývania, či už ide o rekonštrukciu rôznych miestností v byte alebo dome, alebo o modernizáciu vybavenia samotných domácností. Nasledujú investície do vlastného vozidla, ako aj do domácich spotrebičov. Priemerná suma, ktorú si pritom Slováci požičiavajú prostredníctvom spotrebného úveru v ČSOB, je 5 217 € s priemernou splátkou 112 € za mesiac.

Úrok vám stiahnu na minimum

ČSOB vo svojej kampani sľubuje, že každý, kto do 30.6.2014 u nej požiada o spotrebný úver a bude mu schválený, získa benefit v podobe každoročného znižovania úrokovej sadzby až o 1%, a to až na minimum. Navyše, finančné prostriedky do výšky 25 000 € umožňuje takýmto spôsobom získať  bez potreby bežného účtu v danej banke, bez potvrdenia o príjme a na dnešnú dobu aj veľmi rýchlo – peniaze môžete mať k dispozícii už do 30 minút od žiadosti o spotrebný úver.

Ak teda plánujete investovať do rekonštrukcie bývania či do nového rodinného auta, informujte sa na spotrebný úver so znižujúcim sa úrokom v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk.

- reklamná správa - 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu