Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Banka rozdáva peniaze

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V posledných rokoch si začali Slováci zodpovednejšie odkladať na horšie časy. 40 % ľudí si dokonca šetrí pravidelne. Je však možné na úsporách dobre zarábať a pritom sa nemusieť viazať na niekoľko mesiacov či rokov, platiť poplatky alebo spĺnať podmienky? A je možné dostať od svojej banky len tak 10 €?

V direct banke áno. Namiesto drahých pobočiek a množstva zamestnancov radšej ponúka lepšie podmienky pre klientov – napríklad bežný účet, za ktorý na svojom výpise z účtu nenájdete žiadny mesačný poplatok. V ZUNO, direct banke silnej rakúskej Raiffeisen Bank International, dostanete ÚČET za 0 € bez toho, aby ste museli spĺňať zbytočné podmienky. Zabudnúť tiež môžete na návštevu pobočky.

ÚČET si otvoríte jednoducho a rýchlo pár klikmi na internete. Ak tak spravíte teraz, za prvú platbu kartou, ktorú máte tiež zadarmo, vám banka pošle 10 €. Aj napriek tomu, že tri štvrtiny Slovákov si myslia, že v dnešnej dobe už nič nie je zadarmo, vám ZUNO dá za 0 € nielen bankové služby, ale aj peniaze.

K ÚČTU v ZUNO za 0 € automaticky dostanete SPORENIE bez akejkoľvek viazanosti. Na ňom už od prvého vloženého centu zarábate 2,01 % ročne. Takýto úrok v niektorých bankách nedostanete ani na termínovanom vklade s ročnou viazanosťou vašich úspor. V ZUNO sa však so svojimi peniazmi na mesiace či roky lúčiť nemusíte. Na SPORENIE ich vkladáte a vyberáte kedykoľvek chcete. Sú jednoducho stále poruke, zarábajú pritom na dobrom úroku a vás to nič nestojí.

Chcem dostať 10 € od ZUNO

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu