Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Začnite nový rok strachom: Do kín prichádza nový Insidious

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Štvrtá časť série odhalí temnú minulosť démonologičky Elise

Do našich kín už vo štvrtok príde hororová novinka Insidious: Posledný kľúč.

Štvrtá časť kultovej hororovej série odhalí minulosť jednej z najobľúbenejších postáv série, démonologičky Elise.  Tá v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku, avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.

Démonologičku Elise si opäť zahrala legenda žánru, Lin Shaye, ktorá v decembri dostala cenu za celoživotné dielo na konferencii CineAsia v Hong Kongu. Herečka mnohými označovaná za “kráľovnú hororu” si za viac než 40 rokov dlhú kariéru zahrala vo filmoch ako Nočná mora z Elm Street, Critters, Amytiville, Ouija či v predošlých častiach série Insidious.

Okrem nej sa v príbehu nového Insidious vráti aj dvojica jej pomocníkov Tucker a Specs, ktorých stvárňujú Angus Sampson a Leigh Whannell, ktorý má na svedomí aj scenár k filmu. Film produkoval majster súčasného hororu James Wan, réžiu prenechal talentovanému Adamovi Robitelovi, ktorého režijný debut Šialenstvo Debory Logan považujú kritici za jeden z najlepších filmov v žánri “found footage”.

Film Insidious: Posledný kľúč si môžete vychutnať v kine už od tohto štvrtka, 4. januára. Na vaše plátna ho prináša spoločnosť Itafilm.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu