Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jeden deň, jedna planéta, nekonečný zázrak

PR článok Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: PR)

V produkcii britskej BBC vzniklo očakávané pokračovanie dokumentárneho filmu Earth pod názvom EARTH: DEŇ NA ZÁZRAČNEJ PLANÉTE. Od štvrtka 2.novembra si prídu na svoje všetci fanúšikovia fascinujúceho anglického prírodopisného seriálu Zázračná planéta.

Počas jediného dňa, budete putovať spolu so slnkom, od najvyšších hôr k tým najvzdialenejším ostrovom, z hĺbok exotickej džungle až do labyrintov veľkomiest. V každom kúte Zeme nájdete fascinujúcich obyvateľov, k dobrodružstvám ktorých sa vďaka revolučnej technológii dostaneme bližšie, než ste si dokázali predstaviť.

Jeden deň, jedna planéta,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

Filmári z BBC už veľakrát predviedli, že dokážu zachytiť zázraky prírody lepšie než ktokoľvek iný. Škatuľka „dokumentárny film“ sa pre ich Earth: Deň na zázračnej planéte asi naozaj celkom nehodí. Chvíľami je to totiž dráma, chvíľami romantická komédia, niekedy western a celý čas – výborný rodinný film.

Jeden deň, jedna planéta,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

Všetky tie divoké šelmy v Keni, plazy na tichomorských ostrovoch, pandy v čínskej džungli, zebry v Botswane, medvede, žirafy, vorvane, leňochody, tučniaci, kolibríky, myšky, sovy, opičky a nakoniec Človek - sa vo finále zlievajú do jedinej ódy na život, ktorá rozosmeje každé dieťa a dojme dospelého...“

Film v slovenských kinách distribuuje spoločnosť Continental film od 2.11.2017

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu