Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kingsman: Zlatý kruh čoskoro v kinách!

PR článok Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: cinemart)

S tajnými agentmi ešte tajnejšej organizácie Kingsman sme sa rozlúčili trochu rozpačito. Síce na poslednú chvíľu zachránili svet a väčšinu jeho obyvateľov, ale sami na tom neboli práve najlepšie.

Harry Hart (Colin Firth) skončil s prestrelenou hlavou a je teda potenciálne mŕtvy, za sebou to má aj klamár šéf Arthur. Mladý agent Eggs (Taron Egerton) síce prežil a skončil v náručí dánskej princeznej, ale inak by sa dal počet elitných agentov, ktorí to zvládli, spočítať na prstoch jednej invalidnej ruky.

A teraz čelia zvyšní hrdinovia novej výzve. Ich tajnú centrálu totiž zničil niekto, kto má poriadny arzenál a celý svet sa stáva rukojemníkom ďalšieho šialeného zloducha. Ako inak, že? Kingsmanov čakajú nové úlohy a prekážky, a aj keď im hrdosť káže inak, spoja sa so spriatelenou americkou špionážnou organizáciou trefne pomenovanou Statesman. Konkrétne s agentmi nazývanými Tequila (Channing Tatum), Whiskey (Pedro Pascal), Champagne (Jeff Bridges) a Ginger (Halle Berry). Agentúry Kingsman a Statesman musia spoločnými silami poraziť riadne šibnutú a pravdepodobne aj mimoriadne nebezpečnú potvoru menom Poppy (Julianne Moore). A pri tom opäť zachrániť celú Zem a väčšinu jej obyvateľov.

V súvislosti s pokračovaním sa najviac riešila otázka, či tajný agent číslo jeden, Harry Hart, dokáže vstať z mŕtvych. Odpoveď na ňu je však komplikovanejšia, než naznačujú trailery k filmu. "Harry je rozhodne späť, ale zďaleka to nie je ten Harry, ktorého sme poznali. Pre všetkých to bude obrovské prekvapenie," sľubuje Mattew Vaughn

Filmová novinka Kingsman: Zlatý kruh prichádza do kín už 21.9. 2017.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu