Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Reese Witherspoon ulovila zajačika!

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: bonton film)

V týchto dňoch prichádza do kín nová romantická komédia tejto jesene „Ktorý je ten pravý?“.

Alica (Reese Witherspoon) má štyridsať, má dve deti, rozišla sa so svojím manželom a vracia sa naspäť do mesta, kde sa narodila a vyrastala. Doma si chce usporiadať svoje myšlienky a začať od začiatku. Koniec koncov, ako sa hovorí, život začína v 40-tke! A lepší štart ako oslava narodenín s priateľkami neexistuje! Na oslave spoznáva troch mladých mužov, s jedným z nich strávi noc a všetkým potom ponúkne možnosť bývania u nej doma. Zrazu má v dome väčšiu rodinu a nebezpečne sa rozvíjajúci romantický vzťah, možno aj lásku. Keď v tom sa vo dverách objaví bývalý manžel s kufrom v ruke…

Spisovateľku a režisérku Hallie Meyers-Shyer napadol námet  filmu "Ktorý je ten pravý?" v súvislosti s narastajúcim počtom rozchodov a rozvodov. "Chcela som rozpovedať príbeh o žene, ktorá sa rozvedie po štyridsiatke," vysvetľuje režisérka. "Alicin príbeh opisuje cestu, ako sa znovu cítiť naplnene. A práve v jej prípade to nie je o tom, že s niekým musíme žiť šťastne až do smrti. Je to film o novom začiatku, keď máte dve malé deti, a zároveň toho máte ešte veľa pred sebou."

 

O tom, že nikdy nie je neskoro na nový začiatok vás presvedčí romantická komédia tejto jesene KTORÝ JE TEN PRAVÝ?, ktorá prichádza do slovenských kín už 14. 9.!

 

 
-reklamná správa-
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu