Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matthew McConaughey a Idris Elba proti sebe: Temná veža prichádza do kín

PR článok Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: PR)

Film inšpirovaný knižnou sériou Stephena Kinga sľubuje vizuálne pútavé spracovanie a poriadnu dávku akcie

Fanúšikovia majstra hororu, Stephena Kinga sa dočkali. Do našich kín prichádza film inšpirovaný jeho najpopulárnejšou knižnou sériou, ktorú sám autor považuje za svoje celoživotné dielo. Temná veža spája v sebe to najlepšie zo žánrov fantasy, sci-fi a western. Ako vyzerá toto spojenie na filmovom plátne?

Film Temná veža je príbehom posledného žijúceho pištoľníka Rolanda Deschaina (Idris Elba), ktorý sa už roky snaží nájsť bájnu Temnú vežu, ktorá spája všetky svety a drží ich pohromade. O jej pád sa však usiluje temná moc - Rolandov úhlavný nepriateľ známy ako Muž v čiernom (Matthew McConaughey). Podarí sa pištoľníkovi pomstiť sa, poraziť zlo a ochrániť tak celú existenciu?

Vo filme sa stretlo naozaj hviezdne herecké obsadenie. Pištoľníka Rolanda si zahrá favorit na nového Bonda - britský herec Idris Elba známy zo seriálov Luther či The Wire. Jeho náprotivkom - Mužom v čiernom - bude oscarový Matthew McConaughey (Interstellar, True Detective). Okrem nich sa vo filme v predstaví mladý talent Tom Taylor. Ten si zahral newyorského chlapca Jakea, ktorého trápia vízie skazy Temnej veže a s ňou aj nášho sveta.

Film Temná veža  si môžete v slovenských kinách vychutnať od štvrtka  24. Augusta 2017. Film je uvádzaný vo verzii so slovenskými titulkami. Na vaše plátna ho prináša spoločnosť Itafilm.

- reklamný článok - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu