Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maroš Kramár v nezvyčajnej polohe: Slovenské hlasy v animáku EMOJI FILM vás prekvapia

PR článok Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: PR)

V animovanej novinke sa okrem nabitého slovenského obsadenia predstaví niekoľko celebritných hostí.

Nový animák EMOJI FILM vám predstaví svet, ktorý si každý z vás nosí vo vrecku - smartfón. Jeho obyvateľmi sú smajlíci Emoji, ktorých úlohou je celý život vyjadrovať jednu emóciu… až kým nepríde Gene, ktorý ich má všetky!

V originálnom znení smajlíkom prepožičali hlasy viaceré hollywoodske hviezdy ako T. J. Miller, James Corden, Anna Faris či legendárny sir Patrick Stewart. U nás bude však EMOJI FILM uvedený v slovenskom znení. Ktoré z našich hereckých hviezd budete môcť vo filme počuť?

Ako hlavný hrdina Gene sa predstaví jeden z našich najvyťaženejších dabingových hercov Michal Hallon, ktorý je už niekoľko rokov hlasom hviezd ako Shia LeBeouf či Elijah Wood. Jeho najlepší kamoš, premotivovaný Daj na to, bude zas herec a komik Juraj Kemka, známy zo skeč šou Kredenc alebo Partička. Trojicu putujúcu známymi aplikáciami uzatvára záhadná a nezávislá Hekerka. V slovenskom znení sa ňou stala jedna z najlepších slovenských herečiek svojej generácie, Táňa Pauhofová, okrem iného známa z filmov Všetko alebo nič, Muzika či z úspešnej minisérie Horiaci ker.

Záporáčkou v EMOJI FILME je večne usmiata Smajly. Našou Smajly je herečka, komička a scenáristka Peťa Polnišová, známa najmä účinkovaním v kultovej skeč šou S.O.S., seriáli Horná Dolná či v tohtoročnom kinohite CUKY LUKY FILM. Divákov však pravdepodobne najviac pobaví dvojka výnimočne vážnych smajlíkov - „hovienok“ - ktorej hlasy prepožičali Maroš Kramár a jeho najmladší syn Marko.

V pôvodnom znení sa vo filme hosťuje niekoľko známych celebrít - popdiva Christina Aguilera, herečka Sofia Vergara či komik Jeff Ross. Slovenský dabing  v ničom nezaostáva - v EMOJI FILME budete môcť počuť napríklad moderátorov Sajfu a Juniora či frontmana IMT Smile, Ivana Táslera.

Animovaný EMOJI FILM sa v našich kinách objaví so slovenským dabingom a aj v 3D už 10. augusta 2017. Na vaše plátna ho prinesie spoločnosť Itafilm.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu