Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zuzka Šebová, Lukáš Latinák, Roman Pomajbo, Peter Sklár spoločne vo veľkom podvodnom dobrodružstve!

PR článok Zobraziť galériu (3)

Od 18. mája si môžete pozrieť v slovenských kinách novú rozprávku „DEEP: Dobrodružstvo pod hladinou“, ktorá prináša podvodnú zábavu na viac ako jeden nádych.

Zem zaplavili nekonečné oceány, celé ľudstvo sa odsťahovalo o dom ďalej a život na dokonalej modrej planéte riadia prapodivní tvorovia z hlbín. V jednej podmorskej kolónii žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alica a nemotorný morský čert Ivo. Traja kamaráti znamenajú pochopiteľne trikrát viac nezbedností. Tá posledná je naozaj kolosálna. Ich idylickému údoliu hrozí úplná skaza, a preto táto partička kamarátov sa vyberajú hľadať záchranu. K veselej partičke troch kamarátov sa po ceste za záchranou pridá aj muréna Maura, ktorá doteraz blúdila oceánom sama a praví kamaráti jej veľmi chýbali. Muréne Maure prepožičala hlas obľúbená herečka a komička Zuzka Šebová.

A ako vníma samotná Zuzka Šebová priateľstvo a či sa pri dabovaní murény Maury cítila ako ryba vo vode, sa dozviete v priloženej reportáži:

Okrem Zuzky Šebovej prepožičali svoje hlasy podvodným postavičkám ďalší skvelí slovenskí herci a komici ako Peter Sklár, Igor Adamec, Lukáš Latinák, Roman Pomajbo a ďalší.

Zuzka Šebová, Lukáš Latinák,
Zobraziť galériu (3)

Zuzka Šebová, Lukáš Latinák,
Zobraziť galériu (3)

Pesničky naspievali Kamil Mikulčík a Patrik Vyskočil. A ak si myslíte, že Patrik je len talentovaný muzikálový herec, mýlite sa! Pozrite sa sami:

 

A ak ste zvedaví, ako to vyzerá v samotnom dabingovom štúdiu počas príprav a nahrávania, máme pre vás exkluzívne zábery!

 

A bonus na záver! Pozvánka do kina od Lukáša Latináka! J

 

Zuzka Šebová, Lukáš Latinák,
Zobraziť galériu (3)

Rozprávku DEEP: Dobrodružstvo pod hladinou si môžete pozrieť od 18. mája vo Vašom kine so slovenským dabingom aj v 3D.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu