Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Špunti na vode

Špunti na vode Zobraziť galériu (6)
Špunti na vode (Zdroj: Magic Box)

Rodinná komédia o tom, čo sa stane keď sa traja otcovia nevzdajú svojho plánu na pánsku jazdu a rozhodnú sa aj so siedmimi deťmi, navzdory manželkám a nepredvídaným nástrahám splavovať Sázavu.

V réžii Jiřího Chlumského do kánoí a raftu spoločne s deťmi odhodlane usadli Jiří Langmajer, Hynek Čermák a Pavel Liška. Ich partnerkami sú Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková.  V úlohách babičky Lady a deda Václava, kvôli ktorých zlatej svadbe to všetko začalo, sa predstavia Dana Syslová a Arnošt Goldflam.

Film Špunti na vode príde do kín 13. apríla 2017.

Rodičia bratov Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) plánujú zlatú svadbu. Z Kanady prilieta bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratov napadne, že najzábavnejšie by bolo vyraziť za rodičmi po rieke na kanoe iba v trojici tak ako za starých čias. Lenže od starých čias sa čo-to zmenilo. Napríklad, že Igor a Dávid sú ženatí a majú deti...

Uvítacia večera pre Ondra, ktorý prichádza so svojou mladou priateľkou Zlaticou sa nezadržateľne mení na katastrofu. Zlatica, ktorá túži po dieťati sa dozvedá, že Ondro má dcéru, ktorú jej zatajil. Igor svojej žene Nele (Tatiana Vilhelmová) a ich dvojčatám sľúbi výmenou za pánsku jazdu rodinnú dovolenku, na ktorú nemôže odísť kvôli práci. Davidova manželka Alica (Anna Polívková) si síce nemôže vynachváliť manželovu starostlivosť o ich štyri deti, ale inak je jej svojrázny muž v domácnosti úplne nepoužiteľný.

A tak, keď slávnostné prestieranie mizne pod nánosom sadzí z komína, ktorý Dávid opäť zabudol opraviť, všetkým ženám dôjde trpezlivosť. Zanechávajú svojich mužov napospas malým ratolestiam a vyrážajú na bicykloch na dámsku jazdu.

Otcovia sa ale nevzdávajú, a rozhodnú sa pre plavbu v kanoe so všetkými deťmi. A tak sa desaťčlenná expedícia vydáva na dvojdennú plavbu v ústrety dobrodružstvám a humorným zážitkom.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu