Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajomstvo miznúcich ponožiek čoskoro odhalené!

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: PR)

Vy ich nepoznáte, oni vás majú v hrsti. Nikdy ste ich nevideli, hoci žijú u vás doma. Neviete, kde máte druhú ponožku, oni si na nej práve pochutnávajú. Viac sa o týchto záhadných tvoroch dozviete už v utorok 10. januára o 18:00 v kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici. Porozprávať o nich príde režisérka dobrodružného animovaného filmu LICHOŽRÚTI – výtvarníčka Galina Miklínová.

LICHOŽRÚTI sú sympaťáci, i keď nám kradnú ponožky. Ľahko sa zapletú, sú dobre zašití, sem-tam sa do niečoho namočia a s ničím sa nepárajú. V susedných Čechách si už omotali okolo prsta 280.000 divákov. Tí im však nestačia, a preto majú v pláne načať v blízkej dobe aj slovenské zásoby.

Hlavný hrdina Chichúnik sa po smrti starého otca vydáva z bezpečia  svojho domova do neznámeho sveta vonku za oknom, vyzbrojený detskou odvahou prameniacou z túžby niekam patriť a nájsť svoju rodinu. Na svojej ceste plnej prekážok musí čeliť mnohým nebezpečným situáciám. Veľké dobrodružstvá malého pleteného lichožrúta budú nabité humorom a akciou. Okrem vtipných dialógov, lichožrútskych pesničiek a výtvarnej podoby malých nezbedných hrdinov, film pobaví aj ich slovenskými hlasmi. Tie im prepožičali známe herecké osobnosti ako Daniel Fischer, Ľuboš Kostelný, Pavol Plevčik, Miroslav Noga, Ján Koleník, Táňa Pauhofová či Ján Kroner.

LICHOŽRÚTI sú veľmi špecifickým filmom, výtvarne jedinečným, s napínavým dobrodružným príbehom, ktorý pobaví skutočne celú rodinu. Režisérka a výtvarníčka Galina Miklínová sľubuje: „Deti sa budú určite smiať a báť zároveň. Ale ony sa boja rady. Najmä, keď to dobre dopadne!“

Tajomstvo miznúcich ponožiek čoskoro
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Rodinný animovaný dobrodružný film o radostiach a starostiach lichožrútov a ich spolunažívaní s ľuďmi je nakrútený podľa bestselleru spisovateľa Pavla Šruta a výtvarníčky Galiny Miklínovej. Na Slovensku v januári vychádza vo Vydavateľstve SLOVART po úspechu prvej časti Párožrúti už druhý diel pod názvom Párožrúti sa vracajú.

Malí aj veľkí diváci sa na LICHOŽRÚTOV môžu tešiť už od 12. januára 2017.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu