Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gerad Butler uviazol v horiacom Londýne!

Zobraziť galériu (24)

Charizmatický herec prišiel do britskej metropoly pracovne, navyše v spoločnosti najmocnejších mužov planéty! Určite netušil, že jeho pobyt v hlavnom meste Veľkej Británie sa zmení na ohnivé peklo a on bude postavený pred rozhodnutia, od ktorých závisí nielen jeho život!

Našťastie sa tento scenár neodohral v skutočnosti, ale „len“ v úplne novom akčnom thrilleri LONDÝN V PLAMEŇOCH.

V kinách nás čaká akčná jazda ulicami horiaceho Londýna, ktorý sa zrútil pod útokmi teroristov. Hrozivej situácii sa rovnako ako v Páde Bieleho domu postaví práve Gerard Butler. A rovno sa hlási o cenu pro tvrďasa roka. Trúsi hlášky, nepriateľa likviduje na mnoho spôsobov, nôž používa tradične aj nečakane, zvýšil násilie aj používanie slávneho slova na F. Záchrana nespočíva v predvídateľných vojenských manévroch, ale v poctivej a tvrdej ručnej práci. 

Biely dom dobyli a teraz si teroristi vezmú eště väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najstráženejším miestom na zemi. Namiesto toho sa však stane smrtiacou pascou. Séria prekvapivých a drvivých útokov za sebou zanechá svetových vodcov v pozíciách mŕtvol, výbuchy šíria skazu a monumenty anglickej metropoly sú v plameňoch. Londýn a západný svet sa behom chvíle ocitnú na kolenách a hľadia tvárou v tvár budúcnosti v totálnom chaose.

Jedna vodcovská hlava však zatiaľ sedí na svojom krku. Americký prezident (Aaron Eckhart) sa pod ochrannými krídlami svojho osvedčeného strážcu (Gerard Butler) rútia ulicami britskej metropoly z ohniska skazy. Útok je však pripravený príliš dobre a následný únik vrtuľníkom, ktorý má priniesť bezpečie a ráznu odvetu, končí doslova v troskách. Sami a bez akejkoľvek podpory stoja strážca so svojím prezidentským chránencom v Hyde Parku uprostred ochromeného Londýna plného teroristov. Stane sa z nich povestné najlepšie sústo na koniec? Lov začína.

Gerard Butler sa k svojej postave vrátil nielen ako herec, ale tiež ako producent a do filmu vložil niekoľko klasických a takmer staromódnych akčných momentov. „V jednej chvíli musíme prejsť ulicou, kde je pripravená kopa strelcov. Vieme, že to nemusíme prežiť, ale je to jediná cesta. Pozrieme sa na seba a šliapneme na plyn. To je jednoducho  Butch Cassidy a Sundance Kid,“ popisuje nadšene Butler, fanúšik drsniakov štýlu Paula Newmana, Steva McQueena či Lee Marvina.

Film nadväzuje na Pád Bieleho domu z roku 2013, ktorý celosvetovo zarobil vyše 160 miliónov dolárov a stal sa jedným z prekvapivých akčných hitov toho roka.

V hlavných úlohách sa okrem Gerarda Butlera a Aarona Eckarta predstavia aj Morgan Freeman a Angela Basset.

LONDÝN V PLAMEŇOCH v kinách od 7. apríla 2016.

Trailer k filmu TU: 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu