Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kung Fu Panda a dračí bojovník opäť ovládne kiná!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: PR)

Jedna z najúspešnejších animovaných sérií na svete sa vracia a v jej čele nestojí nikto iný ako slávny kung-fu bojovník - panda Po. V predchádzajúcich dieloch sa stal Dračím bojovníkom, ale teraz pred ním stojí nová veľká výzva.

Jeho milovaný učiteľ Sifu ho musí zdokonaliť v umení kung-fu a Po sa musí stať učiteľom. KUNG FU PANDA 3 prichádza do slovenských kín 17.MARCA aj v 3D.

Po má pred novou úlohou rešpekt… pri svojom prvom tréningu má totiž na starosti Päťku, tých najlepších z najlepších kung-fu bojovníkov v celej Číne. Po sa pokúša zdokonaliť v jemnostiach kung-fu Tigricu, Opicu, Zmiju, Žeriava a Modlivku. Namiesto toho v tréningovej sále zavládne úplný chaos. Prerod študenta na učiteľa ale nie je jedinou zmenou v Poovom živote. Nečakane sa objaví jeho dávno stratený biologický otec. Po šťastnom stretnutí spoločne odcestujú do ukrytého pandieho raja, kde sa stretnú s ďalšími pandími členmi početnej čiernobielej rodiny.

Ale potom ako víchrica preletí celou Čínou zloduch Kai a pomocou nadprirodzených schopností začne porážať všetkých majstrov kung-fu. Po musí dokázať nemožné: stať sa dobrým učiteľom a vyškoliť v umení kung-fu celú partiu bezstarostných a ťažkopádnych pandích príbuzných a premeniť ich na spoločenstvo Kung Fu Pánd. Poovi je slovo “nemožné” našťastie celkom cudzie. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu