Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bod zlomu - adrenalínový ohňostroj v 3D

Zobraziť galériu (12)

Voľným pádom a bez istenia mieri do kín Bod zlomu, akčný adrenalínový thriller, ktorého hrdinovia idú v každom okamihu na plné obrátky a na doraz. Vysoko, hlboko, rýchlo, zbesilo alebo hore nohami pácha neznáma skupina svoje šialené lúeže a v rovnakom štýle musí prebiehať aj pátranie. Kto narazí na limity svojich možností ako prvý? Kto ako prvý nájde svoj Bod zlomu? Zločin alebo spravodlivosť?

Mladý agent FBI (Utah) v utajení sa infiltruje do zlodejského gangu. Najväčšou záľubou jeho členov sú extrémne športy. Žijú s absolútne uvoľneným prístupom k životu . . a zákonom. Jediným zákonom, ktorý sú ochotní rešpektovať, je ten gravitačný. Skupina nepozná žiadne limity a práve ďaleko za hranicami bežných obmedzení a pod vedením charizmatického vodcu Bohdiho pácha nevídané a veľmi prepracované zločiny.

Utah postupne získavá informácie aj dôveru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň však začína pochybovať o svojich oficiálnych povinnostiach. Je čoraz viac pohltený opojným a nespútaným životným štýlom, ktorého hlavným krédom sú sloboda a adrenalín. Bez ohľadu na to, koľko pravidiel sa poruší a koľko ľudí zomrie.  

Zárukou nadupaného akčného predstavenia je režisér Ericson Core, ktorý ako kameraman natočil prvý zakladajúci diel série Rýchlo a zbesilo či Odplatu s Melom Gibsonom. Akcia vo filme bude navyše maximálne autentická, tvorcovia sa čo najviac snažili dať prednosť skutočným ľuďom pred počítačovými trikmi. Adrenalínové výkony a kúsky vo filme predvádzajú naozajstné hviezdy extrémneho športu, často za veľmi nebezpečných okolností. „Na akčných adrenalínových pasážach filmu je úžasné to, že vlastne vyzerajú, akoby neboli reálne, akoby to nebolo možné. Ale ono je to skutočné,“ vraví nadšene režisér.

Smutným faktom zostáva, že niektorí zo športovcov počas svojej ďalšej kariéry po natáčaní našli pri svojich odvážných výkonoch smrť.

Film je pocta kultovému thrilleru Bod zlomu z roku 1991,ktorý urobil hviezdy z Keanu Reevesa a Patricka Swayzeho, a to pod režisérskou taktovkou Kathryn Bigelow, držiteľky Oscara a  ex-manželky slávneho Jamesa Camerona (v pôvodnom filme robil dokonca výkonného producenta).  . Iné sú dnes motivácie lupičov a tiež to, čo je možné urobiť. Súčasný gang sa zabáva surfovaním v obrích vlnách, v plánoch ich trúfalých lúpeží a hladkých únikov nechýba voľné lezenie, extrémny snowboarding, skoky na motorkách a stmhlavá jazda, voľné pády či šialené využitie wingsuite oblekov na lietanie.

Bod zlomu, ktorý príde do kín na Silvestra 2015, sľubuje ešte viac akcie, ešte viac napätia a ešte viac adrenalínu a to všetko aj v 3D.

BOD ZLOMU v kinách od 31. decembra 2015 v 2D aj 3D

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu