Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Oscarová hviezda Julia Roberts zrútená z vraždy dcéry!

Tajomstvo ich očí Zobraziť galériu (9)
Tajomstvo ich očí (Zdroj: BONTONFILM, PR)

Pravda sa vynorí tam, kde ju najmenej čakáte. A na pravdivý ortieľ čaká aj Julia Roberts – matka zavraždenej dcéry. Hlavného podozrivého totiž pre nedostatok dôkazov… jednoducho pustili na slobodu. Kto by sa pozastavil nad tým, keby sa matka, zdrvená najťažšou stratou, utiekala k pomste?

V reálnom živote možno takmer každý, ešte šťastie, že Julia Roberts sa do pekelnej situácie dostala „iba“ vo filme.

Každý má svoje tajomstvo a svoju predstavu o spravodlivosti. Oscarová Julia Roberts pátra v napínavej a dramatickej krimi TAJOMSTVO ICH OČÍ po vrahovi svojej dcéry. Skvelú hereckú zostavu dopĺňa Chiwetel Ejiofor (Marťan, 12 rokov otrokom) a Nicole Kidman (Moulin Rouge, Hodiny).

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess ( Julia Roberts ) a Ray ( Chiwetel Ejiofor ) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený.

Julia Roberts patrí dlohodobo medzi najobľúbenejšie herečky, ale za slávou Pretty Women Notting Hill sa skrývá veľký herecký talent. Oscar za Erin Brokovich a nominácia za nedávne Blízko od seba sú toho nezvratným dôkazom. V thrilleri Tajomstvo ich očí sa navyše pred kamerou vôbec po prvýkrát stretne s ďalšou oscarovou hviezdou – s Nicole Kidman (Hodiny).

Ešte dodajme, že za kamerou stál Juliin manžel Danny Moder.

Tajomstvo ich očí v kinách od 26. novembra 2015.

-Reklamná správa-

Viac o téme: Tajomstvo ich očí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu