Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Votrelci budú útočiť v CINEMAX Bory už od 10. septembra

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: cinemax)

CINEMAX prináša svojim divákom exkluzívne ďalšiu filmovú lahôdku. Už od štvrtka 10. septembra uvedie druhú časť legendárnej série - VOTRELCI.

Predstavenia režisérskej verzie známeho akčného sci-fi Jamesa Camerona sú v týždni od 10.-16.9. naplánované každý deň o 20:00 hod. Film bude uvedený aj v ďalších týždňoch, pričom posledné predstavenie sa uskutoční 7. októbra. Presný čas predstavenia diváci nájdu na cine-max.sk.

Film VOTRELCI má na portáli csfd.cz hodnotenie 90%, pričom v rebríčkoch jeho používateľov sa umiestnil na 28. mieste ako najlepší film a zároveň je 47. najobľúbenejším. Hoci má už takmer 30 rokov, jeho jedinečná atmosféra vás dostane aj dnes.

O filme: Ellen Ripleyovú (Sigourney Weaver), ktorá ako jediná prežila boj na život a na smrť v nákladnej lodi Nostromo s vesmírnym votrelcom po niekoľkých rokoch nájde záchranná loď, s ktorou sa vracia späť na Zem. Keď už sa zdá, že je po všetkom, začína horor znova, tentokrát na vzdialenej, nedávno kolonizovanej planéte. Teraz však nie všetci proti jednému, ale Ripleyová so skupinou špeciálne vycvičených vojakov proti tisíchlavej smrtiacej sile votrelcov. Hlavná predstaviteľka Sigourney Weaver bola za túto postavu nominovaná na Oscara.

Kúpte si lístok už dnes!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu