Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krejčířova rodina je na Slovensku. Stihne tam premiéru filmu Gangster KA?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Magic Box Slovakia)

Ešte minulý týždeň to vyzeralo, že Radovan Krejčíř, známa postava českého podsvetia ktorého praktikami je inšpirovaný film GANGSTER KA mohol stihnúť premiéru. Jeho právnici verili, že ho vysekajú z juhoafrického väzenia a že ho dostanú na slobodu. Celé to bolo naplánované tak, že by Krejčíř film videl v JAR vďaka nelegálnej kópii. Krejčířovi známi plánovali, že film tajne nahrajú na niektorej z projekcií v českých kinách a film mu potom pošlú.

Ale po pondelňajšom verdikte súdu v JAR, ktorý ho uznal vinným z únosu a prípravy vraždy, je jasné, že si film nepozrie. Krejčíř zostáva vo väzení a len tak ho nepustia.

Krejčíř o pripravovanom filme vie. Štábu odkázal, že ho mrzí, že sa na ňom nemohol podieľať. Film je však jeho životom iba inšpirovaný. Nie je v žiadnom prípade životopisom. Je voľne inšpirovaný knihami Padrino Krejčíř, ktoré napísal novinár Jaroslav Kmenta.

Kriminálny thriller GANGSTER KA, v ktorom hrá rolu zločinca jeden z najlepších hercov súčasnosti Hynek Čermák, tak bude môcť vidieť v kinách iba Krejčířova rodina. Podľa informácií z českého podsvetia je totiž manželka Kateřina Krejčířová v strednej Európe. "V Johannesburgu už nemohla vydržať. Tak sa odsťahovala. A čo viem, tak najviac času trávi na Slovensku. Rodina Krejčíře tam má zázemie už z minulosti," povedal zdroj z blízkeho okolia Krejčířovej rodiny.

Kde presne na Slovensku býva, sa nevie. Ale zdroje naznačujú, že niekde okolo Popradu, alebo v severozápadnej časti Slovenska.

Krejčíř využíval Slovensko k skrývaniu už v minulosti. Keď ho polícia v rocku 2003 hľadala, aby ho obvinila z podvodov vo firme Technology Leasing, našla ho práve na Slovensku. Krejčíř mal priateľov a obchodných partnerov v tunajšom podsvetí.

Slovenská premiéra filmu GANGSTER KA je naplánovaná na 10. Septembra. Príde si film pozrieť aj jeho žena Kateřina?

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu