Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hitman: Agent 47 - rýchlejší, silnejší, smrtiaci

Hitman: Agent 47 - rýchlejší, silnejší, smrtiaci Zobraziť galériu (11)
Hitman: Agent 47 - rýchlejší, silnejší, smrtiaci (Zdroj: Barracuda movie)

Jeho meno je 47. Je známy len podľa čiarového kódu, ktorý má vytetovaný na krku.

Agent 47 (Rupert Friend) nie je obyčajný človek , je výsledkom vedeckého výskumu. Jeho existencia nadväzuje na štyridsať šesť predchádzajúcich agentov obdarených neuveriteľnou silou, rýchlosťou, vytrvalosťou a inteligenciou. Agent 47 je elitným a dokonalým zabijakom, ktorý bol pomocou genetických experimentov stvorený ako dokonalý vražedný stroj. Hitman: Agent 47 v slovenských kinách od 27.augusta.

Jeho cieľom je korporácia, ktorá má v úmysle zmocniť sa vytvoreného génu a pomocou neho vytvoriť armádu zabijakov, ktorých schopnosti prekročia dokonca aj vlastnosti agenta 47. Uspeje? Alebo sa stane ich korisťou a zdrojom ďalšej skazy?

Vo svojom osamelom boji sa 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, ktorá je schopná zodpovedať väčšinu otázok týkajúcich sa jeho pôvodu a zároveň stráži tajomstvo umožňujúce odhaliť a predovšetkým zničiť nepriateľskú  korporáciu. Všetko smeruje k záverečnej epickej bitke, v nej proti nim stojí v čele armády protivníkov pomstychtivý John Smith (Zachary Quinto).

Agent 47 sa prvýkrát objavil vo filmovom spracovaní v roku 2007, ale ešte predtým bol hrdinom počítačovej hernej série Hitman, ktorá slávila obrovský úspech a upútala veľa hráčskych fanúšikov.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu