Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kingsley je Nesmrteľný, dostal nové mladé telo

Zobraziť galériu (8)

V provokatívnom psychologickom thrilleri režisér Tarsem Singh rieši dôsledky večného života za cenu smrti niekoho iného. Dvaja herci v jednom, Ryan Reynolds a Ben Kingsley, aj to je nový thriller Nesmrteľný, ktorý už od štvrtka uvidíte na plátnach slovenských kín.

Priemyslový magnát, miliardár Damian Hale (držiteľ Oscara Ben Kingsley) už dlho ovláda svoj svet, v ktorom zo svojej newyorskej operačnej základne majstrovsky rozohráva mocenské hry. Po vzájomnom odcudzení so svojou dcérou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery, seriál Panství Downton), má Damian vzťah už len k svojmu celoživotnému priateľovi a pravej ruke Martinovi O'Neilovi (Victor Garber).

Ale diagnóza nevyliečiteľnej choroby prinúti Damiana podstúpiť radikálny lekársky zákrok, „odpútania“, ktorý pre neho zvráti beh času.

Zákrok Damianovi ponúkne geniálny šéf tajnej organizácie, ktorá obstaráva všetko potrebné pre bohatých ľudí. Damian sa chopí príležitosti a je zinscenovaná jeho smrť. Celý svet si myslí, že zomrel, ale v skutočnosti je jeho vedomie „odpútané“ a prenesené do tela zdravého, o niekoľko desaťročí mladšieho muža (Ryan Reynolds).

Operácia je považovaná za úspešnú, ale znepokojujúce obrazy zaplavujúce jeho myseľ sa nedajú jednoducho potlačiť …. Začína sa boj s ľuďmi, ktorí sú pripravení ho umlčať, len aby uchránili svoje tajomstvá a tento boj musí Damian vyhrať, aby zachránil svojich najbližších.

Ste pripravení žiť navždy? Aspoň na chvíľu ? Vo filme Nesmrteľný v slovenských kinách od 6. augusta.

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu