Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fenomenálny Jake Gyllenhaal ako Bojovník

Jake Gyllenhaal ako Bojovník Zobraziť galériu (7)
Jake Gyllenhaal ako Bojovník (Zdroj: PR)

Najočakávanejší film Jakea Gyllenhaala, ktorý sa kvôli úlohe Billyho Hopea dostal do top formy a nabral takme 7 kíl svalovej hmoty - Bojovník už čoskoro zavíta na plátna slovenských kín.

Film Bojovník (Southpaw), režíroval skvelý Antoine Fuqua (Training Day, Ostreľovač, Slzy Slunka, Equalizer) a prináša príbeh o majstrovi boxu v ľahkej váhe, ktorého športovou kariérou trpí najviac jeho rodina. Za nešťastných okolností mu zastrelia manželku a jemu sa začne rúcať svet priamo pred očami. Vzťah s dcérou sa dostáva na bod mrazu a Billy stráca kondičku, prestíž a zmysel života a napokon prichádza aj o svoju dcéru. Jeho jedinou nádejou je návrat do ringu. S pomocou trénera Tita Willsa sa pokúsi získať späť dcéru aj svoj život.

Okrem Gyllenhaala, ktorý patrí k špičke mladých hollywoodskych hercov vo filme hrajú aj krásna Rachel McAdams, Rita Ora, 50 Cent, Naomi Harris či držiteľ Oscara Forest Whitaker.

Film má aj skvelú filmovú hudbu na OST figurujú mená James Horner, 50 Cent, Bad Meets Evil a iní, ako aj titulná pieseň známa z traileru - Phenomenal od Eminema. Už od 23. júla si môžu aj diváci v slovenských kinách vychutnať Jakea Gyllenhaalla ako Bojovníka.

 

-Reklamná správa-

Viac o téme: Jake Gyllenhaal Bojovník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu